Ads

Shoes Are Women Best Friend!

.SALAM. :)


Story morry hari ini.

SHOESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!! XD

Buat si gojes gojes di luar sana, siapa setuju dengan kasut kita akan nampak lebih tinggi, menawan dan tertawan? Eceh. Ok fine jujur kasut tinggi akan menyerlahkan keyakinan diri kita ke tahap yang tertinggi. Kan? Bagi I, I rasa begitu. I tak tinggi sangat 160 cm je oi! Tapi dengan heels saya mampu menjadi seperti model2 antarabangsa dengan ketinggian mampu mencecah 170 cm! Awww, i loike! :D


Oh designer shoes yang famous amos seperti Jimmy Choo, Stuart Weitzman, Steve Madden selalu menjadi insiprasi kepada peminat2 kasut satu dunia di mana mereka akan mengeluarkan kasut2 berkualiti dan sumpah lawa siot! >.<' Juga jenama2 kasut famos seperti Vincci, NOSE, Nine West, Christian Louboutin dan banyak lagi tak terkira mampu menjadikan kita tinggi (walaupun pendek T__T)

Jadi jom kita usha trend kasut masa kini:


OH VINTAGE (CHANEL Inspiration)


Bawak balik satu kat umah boleh?

SUPER GORJESSS!

MUST HAVE 2011. XD

Dem Dem, NAK SATU!


U can watch all shoes collection at neelofa.blogspot.com Picture courtesy of them. :)


And these are celebrity that love shoes:

They Love Stilettos. :)




Tambah lagi untuk tatapan semua:


Oxford Shoes/Pumps.


Dang! I wanna be a millionaire so freaking bad!

Dah dah tutup mulut tu, nganga apenye. BELI lah satu buat koleksi korang! :) So I pun nak grab satu, dua, tiga, empat!



OH I AM A SHOES LOVER! :D


 


30 Comments!:

♥ nana i am ♥ said...

addicted to shoessssss :D

juliet. said...

ohheemmmjiii..i love those shoesss!!gimmmeeeeee!! xD

Zainatun Adilah said...

nana: Yeah me tooo!! <3

Zainatun Adilah said...

juliet: Jom beli satu yuk!!

juliet. said...

kalau i dah keje, confirm penuh satu bilik dengan kasut yee yang ooi! huhuu

Zainatun Adilah said...

juliet: ehehe, sama ngan i! babe u gi event maysaa?

rainbowskittle said...

love the shoes!

AesyaZealous said...

sy tinggi, penah try pakai high heels.. tp xleh, asyik nak terpleot je. tgh2 shoping complex sy suh akak tukar kasut ng sy..kekeke

Zainatun Adilah said...

rainbow: Yeah me tooo! :) Love

Zainatun Adilah said...

aesya: wah tinggi awak brapa ye? :)

molmolla said...

tak sakit kaki kah? hehehe

Zainatun Adilah said...

su: hehehe, dah bese pakai tak lah kot.

farhah adeli said...

yeahh... kasut is sooo lovely n gorgeous. tak dapat menahan diri bila nmpk kasut cantik. pasti kena beli. T_T

juliet. said...

i xtaulaa klu kite ley g event tu w/o invitation or what..u g ke??

fatin said...

i like the 1st and 3rd!!!waaa ni yg buat rsa nk shopping ni!!!!huhu

hanabanana said...

omg shoes are soooo my bff! :d

fiq said...

wee...takut nyer nk pakai tumit camtu. tp teringin gak sebenar nyer =D

Zainatun Adilah said...

farhah: sama dengan i! :( I suka kasut2 ni!

Zainatun Adilah said...

Juliet: its free lah dear! all are invited. :)

Zainatun Adilah said...

fatin: JOM SHOPPING BERSAMA! :D

Zainatun Adilah said...

hana banana: hey same here!!

Zainatun Adilah said...

fiq: why not? Cubalah! :)

redzwanie redzmann said...

cnteknyer ksut...
tp wanie telah dilarang sama skali utk kai ksut nie sb nnt nmpk tgi cm galah cgt...hehehe

tp wanie n mama mmg mnat cgt beli ksut...hehehe

tiqaa said...

eylaaaaaaaaaa u buat i jadi gilaa! haha. lawa gila kat kasut2 kat neelofa tuh. grrr!~ nasib i susah nk pkai heels. asyk skt kaki je if berjalan lebih 2 jam ;p

Zainatun Adilah said...

redzwanie: Lah ye ke? awak tinggi sangat ye? :)

Zainatun Adilah said...

Tiqa: hahaha, tahu xpe. JOM lah beli!! u taleh pakai heels sangat ye? :D I boleh, pass kat i! :p

~sakina~ said...

i do love high heels b4 but now i just wear flat shoes :)

Peri PiA said...

melted! :D

Zainatun Adilah said...

sakina: Oh kenapa beralih arah?

Zainatun Adilah said...

peri pia: yeah yeah me too! XD