Ads

Penyertaan Contest "Looking Great Smile 2010 By Zainatun Adilah"

.SALAM.


Guys lately I sangat amat busy.


Jadi semua penyertaan anda saya dah approved dan kalau dah keluar kat comment maknanya penyertaan anda telah dipilih okay?

Jangan risau tahu. 

:)


Sekarang saya sedang berusaha memperbaiki Communication & Interpersonal Skills saya, Jadi saya sangat busy tapi saya takkan lupa kan semua peserta contest ini.


Penyertaan yang diterima sangat menggalakkan, teruskan menghantar penyertaan anda ok.



P/S: Contest ini tiada syarat. Semua orang boleh masuk, tak kira berapa ramai yang ada kat dalam gambar tu, tak kisah nampak gigi ke tak. Okeng?



LOVE YOU ALL SEMUA SANGAT2! :)

5 Comments!:

LyNn'Azlina said...

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

dah join tp masih lum ada koemn pun..huhu

LittLeMyRsHMaLLoW said...

takde komen juga...

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

takde komen jugak, huhu!

Ummi AmnaAmzar said...

http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

ummi punyer pun xde komen..huhu

Malek Ku said...

biler tarikh tamat tempoh..woho..