Ads

Aishah Amin, Maria Tunku Sabri, Dr HM Tuah Iskandar & Ramai Lagi Artis! The Fashion Diary 5 Teaser.

.Assalammualaikum Yuhhhuuuu!.


Okay okay, tak update byk2 sebab esok saya kena ke Pangkor untuk kursus TOT Fasilitator. Ye ye saya tahu cuti2 pun gigih berkursus tapi nak buat macam mana kan? Dah hobby? Layankan aje. Okay layan gambar sneak peak today's activity...


GIRLSSS!!! Please be jealous. This is the famous amos Fashionista The Founder of The Hijab's Diaries: Miss Aishah Amin!




With her sista! :D Oh they both pretty! xxx! :D



Okay Guess where have we been? :DD~


And then perjalanan kami diteruskan ke...




Yes yess yessss!!! Kami jumpa lagi Kakak Maria! :D And guess what, she still remember me!!! (Blur? Baca Entry Ni New Year Diary)




Para Urusetia. Gigih panggil kami nak tangkap gambar! XD



Dr HM Tuah Iskandar!!! :) ade cerita di sebalik ni. Tungguuu~


Selepas itu.... Jeng jeng jeng! Kami ke venue utama. ICE RINK Sunway Pyramid! :D




Yuna Main Ice Skating? Huh? @_@




Mereka Artis Terkenal MCMF Batch 4 UiTM! :DD~


Hahahaha. More info? Wait for my Full Coverage of The Fashion Diary Part 5 later. Banyak sangat keje walaupun holiday seminggu.


Oh anyway, did u guys know I'm already in the web msn.com?





Yes Yes that's meeee! :D


Saya juga di muka hadapan website tersebut!!! XD





Hahahaha. Sumpah saya adalah satu-satunya orang yang melakukan gaya seperti itu! Damn, sangat malu! T___T'


More info boleh lah ke link ini ----> Lifestyle Fashion msn

P/S: Kalau saya dah glemer nanti, tolong ingkatkan aku supaya jangan lupa diri boleh tak rakan2 semua? Terima kasih, much appreciated!!! :)))
(Itupun kalau glemer lah kan? Perasan!) :p

Nak bagi satu gambar mencapap sikit:



Hahaha, amik kau, kali ni entry punya gambar semua gabak2! :p



okay more soon, 
Nite All Baby Girls....

8 Comments!:

cik DV said...

kami akan ingat kan...dan dari mula kami dah mula ingat kan...bukan akan dtg je..dari skrg...and..nak ingatkan..yg janji kamu untuk hari ini....mungkin ni ucapan dari pihak sini..hati2 gi pangkor...

athirahMedan said...

wahh , mesti hebat ice skating ni :)

juliet. said...

cantiklaa eylaaa! sukaaaa! tp en, teringin nak tau cara pakai pashmina mcm aishah amin tu. comel sgt!

nurulnazihah said...

cantek gila!

Botak said...

gambar makcik² melaram sakan..
hahahahaha... :))

toyolkiut said...

wah tuan blog..
bergaya sakan ye..
nice..

Uchi kay-f @hmad said...

erkk..dtg mereview blog awk..iyer..


ehem2 awk xrimas ke berfesyen mcm tu?

Peri PiA said...

i jeles u jumpe dr tuah :P