Ads

THE MOST SWEET THING EVA! Please Read This People! :D

.Salam malam semua!.


Saya baru balik karok tahu tak. Lepas tu saya dikejutkan dengar berita tergempar, aiceh tak tak saya main2 sahaja. Balik2 on fb (tak menyempat nak mandi semua kan kan) tapi saya dah mandi sebelum ke kelas tadi. :p 

Di sini dengan senang dan sukacitanya saya menjemput anda ke belog kakak cantik yang memang saya adore sebab dahlah pandai, LOVE STORY dia gila macam novel, eh tak tak, DRAMA? Eh bukan, FILEM OMPUTIH? Mungkin ya kot! hahaha. XD


Tak caya saya cakap ni? Saya tak tipu tahu tak baik tipu mak saya kata dosa, jadi jadi bantu dia!! Dia perlukan vote anda untuk menjuarai pertandingan tersebut. :)
 
DARLEEN RAMLI WHAT'S HOT is GETTING HOTTER 


Sumpah mereka sangat sweet! Tak percaya juga? Cuba baca & hayati love story mereka. Dahlah lagu belog dia sangat sweet. (My fav song actually) 


ENDLESS LOVE. Insya-ALLAH.
Jadi bagaimana cara nak bantu mereka?


My lovely & kind friends out there. Help them fulfill their wedding dream yah!

Here it goes. Darleen Ramli, my senior, She need your vote. Please click this link,
http://www.cstproduction.blogspot.com/
Scroll down your cursor to no. 119. that's her entry. Kindly read the entry and if you think its worth to win please click 'LIKE' at the... right side of the list (make sure it's 119) (",).
 *Copy Paste Dari Account FB saya jer* hihihi. XD


Bila cerita pasal kahwin, tiba2 teringin nak kahwin juga. Hihihi. Tanya si dia. Dengar lagu Bruno Mars (Marry You) dia boleh gelak pulak. Adoi! Tak mungkin. :p




Gelak sebab nak ke sebab tanak? ntah! :D

Saya nak perkahwinan ala-ala di taman atau di tepi laut, disponsor oleh syarikat2 terkemuka, jemputan VVVVVIP yang ramai. (WAH BAJET FAMOUS macam Dato' Siti lah wei!) Tapi kita tak tahu kan? Mana tahu I ada rezeki macam tu? AMIN AMIN AMINNNNNNN. (amin kan aje!)





 
 Awww!!! Sweet gilaaaaaa! :D


Tapi apa-apa pun saya nak belajar, kejar cita-cita dulu, bawa keluarga saya ke Mekah dahulu, bahagiakan parents saya dulu baru fikir nak kahwin dengan photographer ni. EH eh! :DDD~


To sis DARLEEN RAMLI: Good Luck, best Of Luck from me & Everyone else in this whole world. 
You just made another Cinderella story came true by the Love Story. 




2 Comments!:

cik DV said...

ni yg lyndarahim tu ker?yg contest tu kan?
tgk2..my fren pun ad emasuk suh vote..haha..how kebetulan..

Putri_Aizat said...

ramai siot yang masuk contest nih...pergh hadiah pun best giler...gud luck..