Ads

Meet the Hottest Single Guy, Mr Radin Fadli as well as The Angels, Miss Zara Darwina & Nurul Fatiha.

.SALAM.


Hye semua! :D Okay okay entry kali ni dedikasi buat mereka yang belanja saya makan apabila saya keluar bersama mereka! Tak belanja makan maknanya tak dapat featured dalm belog i lah! Jadi kalau nak jadi peserta bertuah, silalah belanja saya makan apabila 'date' bersama saya kelak! 
(hahaha, KIDDING fellows!)


Nice to can finally type new entry. Such a great feeling tahu. Now actually I don't care enough how many followers I have in my blog, I just nak kasi informasi menarik, diari saya, event2 saya pergi and lots more pada anda semua. Nak follow follow, tanak follow terpulang. (I love silent readers as well!) :D


One more thing, oh baby maaflah kalau i tak sempat nak drop by ke blog anda semua lately. Saya buat-buat sibuk, eh tak saya memang sibuk. (Alasan common sangat kan Eyla, ahhh sudahlah kau!) Tapi jujur tulus ikhlas saya meminta maaf bagi pihak Eyla. -Eyton-


So entry kali ni mengenai this three wonderful people:


Yeay list untuk mamat yang ingin ku temu (pada entry sebelum ini) telah dikabulkan!





Okay hot kan? Nak number dia tak? hahaha. 
(mati aku jap lagi kalau kasi korang number dia)

Okay he is:

1) Banyak bercakap juga
2) Mempunyai senyuman yang menarik
3) Gentlemen, yes indeed
4) Nice to be around with
5) Great listener as well


Hahaha. Wow dah macam pertandingan ayuh describe rakan anda melalui 5 perkara yang mereka tidak tahu tentang diri mereka. (Erk? Pertandingan?) Papelah Eyla. Hahaha. Dia funny juga tapi bila dia buat lawak saya ta gelak. Teruk kan? hahaha. Bila dia serious saya gelak. Pelik kan saya? Silalah like post ini di fb saya. :p


Dia juga sedang single yah. Jadi gadis2 pingitan di luar sana, ayuh cuba nasib dengan menghantar sms "ON DAPAT PLAK" ke 44takdapat. Setiap sms dikira satu aiskrim McD kepada saya. hahaha. Terima kasih. Sila cuba lagi. :D Gila gila. Taklah saya tak promote dia pun. 
(padahal obvious tengah promote dia kan? SENGAL!)


Bukti KUKUH gigi saya perlukan braces.


Still tak caya lagi?

Hah tengok tu gigi depan tu!


Okay last-last nak cover punya hal

Okay mungkin ini yang terbaik!


Jadi setiap kali masuk rumah belog saya, bagi salam dulu dan sila tekan iklan Nuffnang banyak kali supaya saya boleh jana pendapatan untuk melakukan pembedahan ke atas gigi saya agar nampak kemas & teratur. Ini paksaan, bukan sekadar di pinggiran. hahahaa. XD


Hari tersebut kitaorang lepak pavi, makan teppanyaki. (Okay kalau nak belanja, nak mengorat saya ke sila belanja di teppanyaki, I LIKE!) hahaha, kidding je okayyyyy! Jadi kami makan2 sambil borak2 pasal hal dunia, rumahtangga (eh?) dan sebagainya. Jadi dari situ saya dapat baca bahawa dia adalah seorang yang banyak cakap juga, suka dengar cakap juga! hahaha. 


Lepas tu jumpa kawan2 dia yang drop dead gorgeous 

 Kakak Zara Darwina & Kakak Nurul Fatiha. 
(Kakak?)
Jangan marah ye dears! :D








The middle one is Zara Darwina yang sangat comel. Badan dia comel2 je, Tapi jangan terkejut dia adalah alumni sport rec UiTM di bawah jurusan health & fitness. (Okay akak saya nak tahu macam mana saya boleh kuruskan badan saya yang tembam dan pinggang yang luas ini! AJAR!)


ahahhaa, tak sangka kan? Jangan pandangku sebelah mata, lalala~ Oh yeah dia juga kenal sama perasan 'kakak' saya Yunalis Zarai. Bhahaha. Sumpah dia kata macam twin Yuna. Denggg! Okay diam terus Eyla. Silaaaakan! 



CIK NURUL FATIHA 





Sebelah kiri gambar adalah kakak yang lawa yang nampak sangat elegant, sweet dan cantik manis jangan tak tahu dia adalah pengulas sukan RTM1! Oh MY GOD, sumpah tak sangka. :p (Lagi sekali!)
Antara detail dia:

*bekas atlet gimnastik negara
*penyampai berita sukan TV1
*just married to Kelantan Football Player 
~ Mohd Shakir Shaari on the 11th Dec 2010

Masa jumpa dia dia baru lepas balik ajar budak2 gimnastik! (akak ajar saya juga!) Perghhh, reti pulak kau nak lentur2kan badan kan Eyla? :D


Okay dia dah kahwin jadi taleh nak usha2 eh semua. Kawen footballer tu! (Oh Khairul Fahmi!) Ceh tetibe! :p


Wah mereka ni best best! :D Sangat menarik! Happy dapat jumpa mereka yang berperwatakan menarik dan belanja saya minum2 di DOME Coffee Bean ini. Hahaha. (Lain kali banje lagi okeng!) :))) Terima Kasih Daun Keladi!


Oh masa jumpa mereka saya pakai:

Jeng jeng jeng! Nanti saya update kat The Fashion Diary Series okay! :D
Jangan kecewa!(Ceh bajet Hawt!)


Keep On Reading sebab entry kali ni pasal dorang bukan tentang saya.


Wah saya bangga jumpa kawan2 yang femes2 ni. :)




3 Comments!:

radin fadli said...

eyla!!malu nyer diri saya,aduyai...anyway thanks!!terharu pun ada..=p..
BTW kita minum kat coffee bean =p

tomatokering :) said...

wahh~ shonoknye! XD

molmolla said...

nak kenal dengan dia boleh?? hahahahahahaktuiiiiiii~ :DD