Ads

Happy Birthday BabyDolls Presenting Awek Dari South Africa!



Assalammualaikum


Semalam menyambut hari lahir Siti Surina yang telah pun genap berusia 21 tahun dan juga kakak kesayangan beliau yang telah berusia 23 tahun. Ngee~ Dah beso. :p 

Juga meraikan Anniversary yang ke 25 Mak Long dan Pak Long. Wah dah lamaaaaa, moga kekal selamanya, Amin.

Oh lupa, semalam juga kami turut meraikan Hari Jadi Kucen Mak Uteh yang dah genap berusia setahun! :D



Cupcakes Anniversary! :)


Cupcakes Kucen, Neo, Sabby and Spotty.


Cupcakes Birthday Girl yang Ke-23, Nur Hazwani.


Yeah ini Cupcakes 21st B'day Girl, Siti Surina.


So the theme of the day is Purple and White! Hehehe, I wore baju sponsored by Geez J. Wardrobe lagi:



Hoooray gambar ni membuatku kelihatan slim! :p


 Oh FYI, Auntie Gee aka Mak Uteh aka this pretty YOUNG lady is the organizer for this event. Semua dia nak buat. Terima Kasih Mak Uteh! :)


Gambar banyak blur. :( Xde flash kan? Jadi saya rasa agak ralat di situ. Oh saya adalah MC of the day! :D


OH berikut adalah gambar2 mereka yang diraikan semalam:



Keluarga ini. :)

Barisan VVIP yang turut hadir memeriahkan majlis semalam, sumpah best gila, I'm having sooooo much fun, opsss, i mean we are! 



Morven.

She is Mak Uteh's Colleagues yang baru je tiba dari Johannesburg, South Africa 10 hari lepas! (Dia tak nampak macam orang Afrika people! T___T)

 Obviously she got like fully attention from everyone. Hahaha. Pak usu kata sebab kaler dia lain dari yang datang semalam. hahahaha.



Semua orang nak tangkap gambar dengan dia. And she liked it! XD








Next VVIP is PakCik Mail! Hahaha, HE'S VERY FUNNY, a DBKL official photographer tapi semalam dia tak bawa kamera dia. T___T Lucky we still have our DSLR D3100, so most picture were taken by it! :)



If you happen to see him somewhere, do HELLO him! He's a Very Very Very FUNNY guy lol! :D

And dia bawa anak bini dia skali. Anaknya very pretty!! :)




Oh ada tempahan kek khas buat B'day girl dari my mummy. :) Siap ada gambar lagi, jeles tahu? :D


Nais kan kan? Okay next Birthday nak juga kek macam ni mummy!


And we have games and giveaway to all. Too bad you takde. :(


And we do take a Family Portrait. Hahaha, haruslah kan? 
Hm hm, Ladies and Gentlemen this is MY FAMILY. 




Hihihi, Oh menu special pada hari tersebut? 


SATAY KAMPUNG BARU, our family recipe.


 De.Li.Cious reti? ko ado? :P



Kenapa saya nampak arang tu macam Donut? -.-'


 Kepada mummy, I LOVE YOU sebab masakkan Mee hun Soup, terbaik dari ladang! :D


Everyone is having super fun! Oh di sini ada ucapan bagi pihak MC kepada mereka2 yang diraikan semalam:


Eina: Babe being 21st is SUPER WONDERLAND! I tak tipu, currently living it. Hihihi. So have fun fulfilling your dreams. Semoga you dan Munzir bahagia selama-lamanya okay?
(Guys she jut got into blogging world, FOLLOW HER HERE)


Kak Long: You GETTING OLD! hahaha, teringat kita semua membesar sama2 kan? Tak sangka semua dah besar panjang kan kan? Jadi ehem ehem, sila sila lah bagi kami merasa nasi minyak cepat2 okeng? ;p


Mak Long & Pak Long: I love both of you! :D Mak long yang tak pernah lupakan akak bila beli baju raya time kecik2 dulu, Pak Long yang tak banyak cakap tapi sekali puji kembang segala mala yang boleh kembang! Hihihi. Mekasih untuk segalanya. :)


Sabby, Spotty & Neo: Satu hari nanti, kita akan menjadi kawan baik. Buat masa sekarang ni, biarlah kita bawa haluan masing2! 
(Hah, tahu takot nak kena panggang, nampak aku lari ye? :p)


Oleh itu sekali lagi, HAPPY BIRTHDAY & HAPPY ANNIVERSARY to all of you!



P/S: Sayang korang semua ketat-ketat.



 

4 Comments!:

Admiral Hafiz said...

lama x mam satay
hehe

nway happy besday ya

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Admiral Hafiz said...

wah lama x mam satay

nway happy besday ya

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Cik Jari said...

waaa..seronoknya...meriahnya...


hepi bday semua..

qin said...

aww!!bestnyer..btw,eppy bsday n hepi anniversary for them:)