Ads

Blogshoppe: KZNabihah Boutique. Be confident Plus Size Beauty!


Salam ang yellow semua! :)


Harini saya mahu hupdate untuk July issue. Saya suka si comel ni sebab dia memang comel! :D


Kepada mereka yang chubby dan cute macam saya ni, boutique ini sangat sesuai buat anda. Memperkenalkan:



Dia ada baju2 yang super wonder awesome macam nih:



Awak kita nak ni satu boleh? hehehe. XD



Polka polka! XD



Yellow mellow aum aum! :D


Jadi inilah dia di cantik molek owner boutique ni. She drop dead georgy with an awesome superb high level of confidence.


I love you babe, stay awesome! :D


Si cantik ni juga ada di dalam Dara edisi Julai dengan Datin! Awww!



So ape lagi, g serbu kedai dia di sini


And you sure gonna love them! 



Pssst: Kalau ada butik nak i buat review, do let me know okay! It'll be my pleasure to review ur online boutique here darling!


5 Comments!:

♛ Azie Azra ♛ said...

azie suka yg polka dot tuuuuu!

IEQAH said...

Cutee n chantek - chantekk semua..tapi ieqah tgok u tak chubby pn..sweet sweet je :)

cik bihah said...

syg!!! tq for review.. au2 amek gmbr buwukku..hahahaha ;))
muaaahhh syggg u k..

beLLa said...

kak bihah comel! hee~

Enuni Hanim said...

Hye! Tumpang lalu jap ye. Nk promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada shawls yg cntik and gojes. Latest is, custom made shawls yg kami sdiri reka. Sgt cntik! kalau free, jom terjah okay? thanks!