Ads

Neelofa ke Kilafairy lagi hot?


Assalammualaikum & hello everyone.


Sementara tgh rajin ni, I nak update blog sat before start to do any proposal, profile and so on. La ni cheq nak habaq cite pasal Neelofa & Kilafairy. Ceh ceh, dua gadis cantik ini telah memusnahkan beribu sperm lelaki dek kerana kemontokkan badan dan kecantikkan mereka yg mengghairahkan.... Tak paham? Tak yah faham ae? hehehe. Oh yeah masih belum terlambat nak ucapkan Happy Chinese New Year to all my friend! :)


La ni nak tanya semua org, siapa lagi cantik. Neelofa ke Kilafairy? Cepat siapa teka siapa dpt jawab sy bagi dia free chewing gum... hehehe.




Woot woottttt xleh besar2 sangat gambar ni. Bahaya...


Jadi mana satukah pilihan hati anda?? hahaha.


Bercakap pasal cantik, hot, beautiful, gorgeous, amazing, pretty dan semua yg sama waktu dgnnya adalah sangat subjective sebenarnya... Ia bergantung pada penilaian seseorang tu jgk. The best part of being woman is that you have to take care inside and outside beauty so org boleh make sure kita ni perempuan tulen ke tak? #eh? Macam out of topic je? LOL 


Kenapa laki suka tgk neelofa? Mungkin sbb dia lawa, ye tak dinafikan dia memang lawa. kenapa lelaki suka tgk kilafairy? Sbb bibir dia sexy dan badan dia montok? Ye dak? 


Tapi sebenarnya, kecantikan adalah datang daripada hati. Kebaikan akan memancarkan kecantikan yg tumbuh dari hati yg nurani... Sbb tu lah korg perasan ada mamat sikit punya hensem tapi gf, Masya-ALLAH xde mata ke? Jap hold on, who are you to judge? Dah jodoh dia dah ditentukan betul? :)


For me each human is beautiful in their on way. Semua wanita, creature yg dijadikan ALLAH semua cantik2 kan? Perfect! Siapa kita nak judge mereka the way they are? kalau hidung dia x mancung, penyek macam aku ni, so what? Knp kena kutuk? kalau muka ia tembam, bulat macam bola, so what? Muka dia ada ganggu ke awak punya kehidupan seharian? Kalau mata dia sepet, so what? Dah dia dilahirkan cenggitu kan? :)
 
 
 


Sekarang ni tak kisah lah awak cantik ke tak cantik ke tapi dalam dunia ni pasti akan kata YA ANDA CANTIK! :D So why be afraid to show who you are and be confident? Sebenarnya senjata kita adalah confident.... Nak tahu lebih lanjut how? Tunggu.... Sementara tu jangan lupa senyum okay? Senyum adalah senjata rahsia kepada keperamahan.... Sila senyum sampai nampak gigi! hehehe




Till then, take care everyone....


P/s: Tak tahu function aku update harini. Tetiba rasa nak petik nama Neelofa & Kilafairy. Motif sangat. -___-''







16 Comments!:

fairuz alwani said...

Mak saya rimas tgk bibir kilafairy.
-.-

Nisa Kay said...

neelofa lagi cantik sbb dia nampak lebih ORIGINAL :)

zOeY zAu YaH said...

neelofa lg cantik.x mekap pun cantik.kilafairy tu fake sungguh =.="

aQimie Ceplos said...

gambar tu tayah besar2 pon xpe.
dah sgt jelas. HEHE

KizZ said...

hati cantik muka pun terus cantik..kan..

eton pun cantik..hee..

Asyiqin Haulisah said...

saya lagi hot. *boleh ke jawap mcm ni?

laskar pelangi said...

neelofa lagi lawa kot:) tp dah cam makin seksi jerk ..huk3 =.=

Kehidupan Baru said...

dua2 x cantik ...pompuan pki tudung adalah pompuan yg paling cantik :)

Kehidupan Baru said...

dua2 x cantik..pompuan yg cantik adalah pompuan yg pki tudung dan menutup auratnya..;)

miss juejue said...

neelofa lagi cantik .

if pilih yg seksi i pilih kalifairy . i suka bibir dia . :)

hazanis said...

dua-dua cantik..

p/s:follow sini..=)

Radin Fadli said...

musnah sperm lelaki?apakah itu eyla ??hahahaha... rahsia sebenar lelaki suka depa ni bukannya muka, tapi..tapi..tapi biarlah..tak faham eh? *tiruu skill eyla balik =p

misz deeanna rockstar said...

to be honest, kalau kilafairy tak buat bibir dia, dia lagii cantik dari neelofa. neelofa bukan x cantik lgsg tapi muka dia sangat common dan biasa sangat. sweet tu ada tapi tidaklah jelita. saya kalau tgk cantik seseorang tu dari mata dan bibir dia. kalau mata sepet cam neelofa, out! and kalau compare neelofa dan anzalna, mcm langit dan bumi. anzalna tu sangatlah cantik berbanding neelofa. bukan bias tapi ini dari pendangan saya dan saya pelik sangat kenapa orang terburu2 ngn neelofa. seriously muka neelofa biasa. nasib dan rezeki je dia dapat naik.

Senyum Saja said...

I rasa anzalna yg muka common and nelofa muka dia payah nak jumpak. Sgt cantik. Anzalna tu cuma harap putih ja. Nelofa sgt cantik mata dia. Hidung dia. Heheh. Pendapat i la.

Senyum Saja said...

Neelofa cantik. Anzalna sbb dia putih ja. Muka biasa

Senyum Saja said...

I rasa anzalna yg muka common and nelofa muka dia payah nak jumpak. Sgt cantik. Anzalna tu cuma harap putih ja. Nelofa sgt cantik mata dia. Hidung dia. Heheh. Pendapat i la.