Ads

The Thought is Count! Happiness~

Hye kwn2! :)

Hahha...saya mulakan dengan gelak gile2! Test Finance, aiyo seperti biasa saya 'DAPAT' lakukan dengan baik. hahaha.... Selalu je bermasalah denga Fin ni lah. aiyo, xtahu nak wat camne,account okay lagi, ingat lagi dulu Sir Thaher selalu ckp 'Eyy.. La (slang indian die tu la kan) u're top student, keep it up girl'. Tapi itu time account lah, fin?? Hampehhhh. Test tadi? Rumus tak ingat kot! hahaha.. tu lah sebok sangat membeli butang baju raya untuk kaum2 adam rumahku. hehehe. sebaik esok merangkap harini ade back up test! Thanks Miss Mastura~ :-*

Ramai menegor phone baru, tak kurang juga ramai yang menggodek2 handphoneku yang berkaler pink ini! hahehehe... Hadiah Hari Raya keh, saya tak beli okkkkay! ;p Kak Mas siap boleh orderlah kan satu kat bie saya. hahaha... :D~ Td di kelas HRM attandence sangat amat ramai kot (padahal perli) haaha.. Pn Sasai siap suruh tanye target dapat ape kot untuk HRM. hehehe... I suke lah subjek HR tu. (eyla memang suke subjek yg memerlukan die membaca aje) hihihi.. Bab2 mengira ni die kurang minat sangat! lol. Rugi sapa tak datang tadi, die nak bagi extra mark kot! ;p

Saya akan selalu update insyaallah. Perniagaan makin maju, ade kedai cermin mata berminat mahu tempah lens dari saya! Alhamdulillah~ Doakan biznes saya bertambahtambah maju keh insyaallah, AMIN! Ok see yah!

"Keep away from people who try to belittle ur ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great!"

Have a Nice Weekdays Guys!
♥ EyLa

3 Comments!:

nurhaz said...

fin?masalah kat ne?TVM ker?byk wat latihan je la..act dienye cash budget lagi senang dari costing..so..u dpt wat costing..mesti leh eat fin..huhu..(jap..ade ke topik2 itu dlm subjek tuh?haha..pening lak ingt yg mane satu mase dip dulu..)=p

chipsmore said...

fon berkaler pink?? cam comel je...hee...

btw, i link u k
nice blog ;)

Zainatun Adilah said...

kak long jangan ingat keh! hahaha...
thanks chipsmore~