Ads

Quick Update: Busy Dekat Rumah. Huh?

Assalammualaikum kawan2. Terima kasih kepada followers2 tegar yang sudi membace dan masih lagi stay tuned dengan this blog. Sekarang saya ketiadaan masa yang mencukupi kerana bila nak update je ada yang guna computer la, wireless modemo rosak lah, mummy nak main facebook lah, nak edit gambar la, ada orang kahwin lah dan bermacam2 alasan lagi! hahaha. TAHNIAH EYLA! Okay nanti ade masa saya akan ceritakan pengalaman:

   1. Jadi penangar 3 hari berturut2 sepupu saya kahwin.
   2. Photoshoot DARA.COM yang ntah ape2 ntah I perform bersama Saiyidah
       Aisyah.
   3. Hang-out/Girl's Day Out dengan my favorite person in the world.


Seronok sangat bila masa cuti terisi dengan pelbagai event. Ecece, ayat x hengatttt! gaga~ Lagi best kalau event itu 100% disponsored by kan? bergembira sakan tak ingat lah semua kan? Hahaha.
Ok till then, nanti i bubbling panjang2 lagi sampai terkeluar bubble2 kat mulut i ok. Bukan sawan baby okay! Hahaha. Stay tuned semua!

P/S: Thanks to my BFF lecturer, I dah tahu my result untuk sem akhir ni. T_T dah x surprise, tapi ALHAMDULILLAH! (X berdebar2 dah) Kepada yang menanti, GOOD LUCK!


Salam Sayang,


3 Comments!:

SaiyidahAisyah said...

aww yankk. maluewww ler i u habaq mai kite g test shoot. hahaa. hampeh je :p

Najwa Abdul Aziz said...

wow! eton g shoot utk dara.com eyh?
sronokny..
kwn kite dlu ade gk yg pegi.
chantek la ble da msok magazine.
hihi..
nt gtau taw dara edition yg mane.
mawu beli! ;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

penangar tu ape?