Ads

Anugerah Glam Blogger Award! Yeay!

Assalammualaikum. Yeay, excited dapat award lagi daripada aimizawiyahazahari. Selalu dapat award daripada dia, suka3, thanks dear. I got an award of Glam Blogger Award (Glam ke?) hahaha. Anyway I got to answer a few question before that and please do read this entry coz You might be the name on the list gurls: 

 

1) kenapa kamu suke blogging?
 Hm. Tough one. Sebab nak meluahkan perasaan di blog sendiri?

2) adakah kamu bahagia dengan kehidupan kamu sekarang?
Yeah, absolutely Alhamdulillah, Terima Kasih Allah.

3) apakah impian kamu 5 tahun akan datang?
Ada Company Consultancy sendiri dan own an Alphard perhaps? 

4) siapakah orang yg kamu mahu sentiasa di sisi kamu?
Kalau orang mestilah my BIG FAMILY, tapi saya pasti ALLAH sentiasa ada bersama saya. :)

5) sila beri award ini kepada 5 orang blogger yg anda suka...

Tambah lagi satu boleh:

6) beri pendapat kamu tentang award ini...
Award ini untuk semua blogger yang Glam dan nak Glamkan orang lain juga. Thanks sebab bagi awards! To those who are selected, I LOVE YOU GUYS!  And those who don't don't be sad okay, I SAYANG u all juga! :)


Salam Sayang, 



14 Comments!:

zither said...

waaaa... awak salah eja nama saya.. waa

ramai dah salah eja camni tauu..waa T__T sob sob , susah sgt ka no nama sayaa?

zither. sob2. ha haha

Nur Su'aidah said...

Dior, i kena buat kah? :)

SaiyidahAisyah said...

heee. thanks babe! award terbaikk pernah i dapat nih. oyeahh! :D

SaiyidahAisyah said...

heee. thanks babe! award terbaikk pernah i dapat nih. oyeahh! :D

nurhazdv said...

kenape name sy warne lain..hehe..sy akan buat nnti..hehe..btw..thanks ya..

MarelFira said...

masih syg, awrd dia mmg glam sungguh!hehe

Zainatun Adilah said...

Zither: Alaaa, i dah betul kan dah okay x mo sedih2!

Zainatun Adilah said...

Su: Ye sayang, buat lah! :D

Zainatun Adilah said...

Saiyidahaisyah: hehehe, menjalankan kewajipan sebagai seorang kawan je. :D

Zainatun Adilah said...

Kak long: hahaha apa yang lain plak? ok no probsss!

Zainatun Adilah said...

Marel: tahu xpe. lawa kot!

Anne Boleyn said...

huiyoo! glam blogger award. best nye! hehe congrats yerr :)

salam kenal...hit me back kay. :)

SaiyidahAisyah said...

nanti i buat entry pasal ni. insyaAllah. hehe :)

ishiko said...

Yuna!!!!! ehh..silap, eyla!!!!! thax dear sbb bg award tu.. really aprecit it..hu3x.. ouh.. bleyh eh tambah2x..eh..hu3x... mmuahhxx...