Ads

Woo, Woo Rindu!!!



 Hellooooooo!
DEGREE SANGAT HAPPYYYYYY! :D
Alhamdulillah, Syukur Nikmat ALLAH.

Pertamanya, maaf lambat update belog. Sibukkah? hehehe. Tak tak, saya terlalu excited sebab masuk degree, poyo! :p Lagi pula saya guna wi-fi kat Apartment Baiduri yang ghrghrgskj, sabar jelah! Oleh itu, saya berada di rumah menggunakan streamyx update belog terchenta. Semua sihat? Wah jadual kelas sangat lapang, Jumaat tiada kelas dan bercadang nak kerja PART TIME. Anyone need SUPERBECOK (Glaran ArifZahran kasi pada saya, T_T) macam saya? Masuk degree semua barang naik sekarang, Gula, Minyak (Haih camne nak beli kereta ni?) suka hati lah, malas nak layan politik matters ni. (PAdahal nanti lecturer saya yang dikenali dengan 'mama' marah sebab tak amik port current issue lah kan)

Tapi saya berharap dengan niat saya untuk berkerja PART TIME tidak akan menjejaskan pelajaran saya dan tindakan selanjutnya haruslah diambil agar saya tidak terkapai2 dalam degree ini. (Nasihat buat semua juga!) Sehubungan dengan itu saya juga mempunyai wishlist seperti ini:



 Wot wotttt!! Benda ini akan menjadikan saya
PRO ICE SKATER, amin aminnnn!





Kau pasti Eyla kau nak beli kamera ni?? 
YEAHH!! Nanti jadi pro Photographer pulak!


KAU PASTI MILIKKU NANTI!!
Mai secawan?



Sedang Addict dengan Rangkaian APPLE. iPhone NAK SATUUUUU~!!!

 MyVi. Korang hadiahkan kat Eyla masa 
HAPPY BIRTHDAY boleh tak? (*_*)


Lesen kereta pun xde ade hati nak MyVi. Eh Eyla punya suka lah!! hehehe. Moga hasrat yang terbuku di hati dapat ku kecapi. Oh terima kasih juga kepada classmate kuh yang SPORTING gilaaaaaa, Lecturer ku yang hebat2 backgroundnya, housemate yang cool!


I wanna be a billionaire so freaking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen 

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire 


Salam Sayang,


3 Comments!:

molmolla said...

banyaknyeeeee!! hahahah~
nk nikon tu jugak bulih? anda beli lah dua. ok? 1 bg i. hahahah :D

Razman said...

sikitnya wishlist kau. sure ke leh dapat dengan kerja part time?

Zainatun Adilah said...

hahaha, su: memang x dapatlah. hahaha. beli sendiri! :p

Razman: Sikit tapi mahal2 kot semua!