Ads

Dato Z Kahwin senyap2?


Hahahaha, GOSSIP BEB! 
xoxo, GOSSIP GIRL.

Dosa weh. Ape ntah, just bagitahu, 
saya dah tukar header baru!!! bhahaha.


Cun x cun x? Ecece, itu adalah karya agung Mohd ArifZahran si multi super duper talented yang terbaik dari ladang. Beliau berkebolehan untuk mereka, membina, mendesign, berfikiran kreatif, itulah beliau. hahaha, Gila Tee-up! Tak tak, dia pandai design banner (semua jenis banner termasuklah wedding banner, CALL MEEE!) bahaha, pandai design baju (macam-macam jenis baju), a photographer, a drifter, full time great BFF and much more wehhhh. hahaha. Itulah si dia. :D



Dia adalah Great Listener saya di gambar sebelah ini. :')




Ada cerita di sebalik header baru ini:

Pokok Sakura - walupun hidup singkat,tp ia sungguh bermakna. 
(thanks Syafiq)

Gambar kanan - Ketika di Cameron Highland

Gambar Kiri - Ketika di KLCC

Zainatun Adilah - Obviously lah nama saya weh!


Ntah ape2 ntah maksud sebalik header tu kan? Ye ye je! :p Okay nak siapkan assignment PSYCHOLOGY tau. Psycho gila... @_@

Perlukan khidmat designer untuk design ape saja? PM me. :)



P/S: Apa pendapat & komen anda tentang header baru ni? 
Comment lah skit! :p


Salam Keriangan,


5 Comments!:

nurhazdv said...

santek2..mau juge....hehehe

Nabiel said...

nice banner bru nie!hehehe
pki s/ware ape yea?

Admiral Hafiz said...

penuh 1 page ngan banner
hehe
btw, smart!

syAzAnA said...

aww. lawanyer. jelez niee. hehe. t kem salam kat si pembuatnya yerr. hehe

molmolla said...

dior cantik gila ok!!!