Ads

Bukan Merajuk, Cuma Terkilan

.Salam.

Entri kali ni ditujukan pada sesiapa yang nak membaca. Tak nak baca tutup, abis cerita kan? Lately problem menimbun, malas nak settlekan je. (Boleh lak gitu kan?) hahaha. Tapi tape. Hidup mesti diteruskan. 

Hmmm, bahagia tengok korang bahagia. Walaupun saya terpaksa mengumam kelat masam masin dan etc tapi saya yakin pasti akan ada hikmah di sebalik semua ini. hihihi. Tape tade hal lah! :D 


Tahniah Munzir Ahmad Jazuli & Siti Surina. 
Juga moga berbahagia Nur Hazwani & Faiz Syazwan! :)


Menaip sambil layan Jim Brickman - Till I See You Again. OH geeee, that's truly a nice song weh. Have a thought to watch this:




Lama dah tak update blog, bukan merajuk cuma terkilan. Terkilan sebab tiada masa nak urus blog, dah bersawang. Terkilan sangat sebab semester ni semua kelam kabut. Banyaknya masalah. huhu. Tapi takpelah, dah lepas pon. Doakan jelah saya dapat dekan, tiada paper repeat. Tak sanggup! :'(


Bosan2 suka layan balik gambar yang disnap di kamera D90. Aww, rindu nak jadi photographer lagi. Nak tengok jugak tak? Jap ni dia:


 My Teacher - Mr Fakhrul Amin
(He's a wedding, portraiture photographer too)
Visit Him Here

Rakan Peneman Mr Megat


My BFF a.k.a Eina's Beloved

 Slow Shutter (Human Trail)


 Pangkor 2010


Pulau Pangkor View


Banyak lagi actually, you are free to look 'em at my Facebook. Oh cheh tiba2 kan update blog upload gambar yang macam hape2 je. hahaha. Layan jelah ok? Nak merapu kang u all bosan, jadi lalu kita tengok gambar jelah okeng? LAYAN! :D

Jadi sebenarnya harini ade benda yang nak di post di sini. Cumanya tak terluah pulak hal tu. Dah lah biarlah. Tak guna sedih sedih ni. Malas nak fikir dah. huhuhu.



Ape2 hal pun take care ye semua!

Saya cuti facebook, tengoklah bape lama pun.
Hati-hati memandu,




12 Comments!:

nurhazdv said...

haha..ade name sy la...

Anonymous said...

what happen actually ?

Zainatun Adilah said...

nurhazdv: Hahaha, baguih tak? :p

Zainatun Adilah said...

Siapakah gerangan anda si anonymous? hahaha. Tade pape lah. :)

Anonymous said...

just pass by ur blog tru my friend.

nurhazdv said...

hehe..baguih2...gud2

Lina_Lin said...

suke style dorg jugak..
tp im fat..
talei la nak bfesyen sgt..huhu

Zainatun Adilah said...

Dont underestimate yourself sayang. Have confidence! You'll doing well. :)

Sasa Al-Sharif said...

eksaited tgk gmbr2 di sini.. memang cun

Zainatun Adilah said...

Sasa: thanks! nak usha banyak lagi leh lah add kat fb. :)

grOundnUt said...

wao...nice photoshoot...i pon ada gak berjinak² ngan photoshoot ni..tapi masih merangkak² laa...^^'

Zainatun Adilah said...

hehehe, ye ke? tape pelan2 blaja. :)