Ads

Oh God, Bless Them! Love of 2010.

ASSALAMMUALAIKUM

Entry kemuncak 2010. Memang hip hip horayyy tahun ni. HAVOC, sedih, pathetic, amazed, Fun, Happy, Tantalizing sume ada lah! Wah ayat bombastic kau! Entry kali ni adalah ucapan puluhan bukan ribuan pun bukan tetapi JUTAAN terima kasih dan bersyukur kepada Allah kerana membenarkan saya Hidup sehingga tahun 2010 yang bakal berakhir ini. :)

Juga tidak ketinggalan orang2 amazing yang telah banyak membantu perjalanan hidup saya tahun 2010. Jasa anda amat dihargai, dikenangi & menjalan titik tolak perubahan dalam hidup saya. Terima kasih wonderful people. 


Hanya ALLAH sahaja yang mampu membalas jasa2 mereka ini:


1) MY FAMILY & RELATIVES

Of Course my super duper family.

My Mummy
My Abah
Abang Long
Hafiz
Hakim
Piah

Thanks for being such a thoughtful and blissful family. I Love All of You!
Thanks for supporting & believe in my capabilities by allowing me to choose furthering my study in Masscomm instead of Business.


This family has helped us a lot through 2010 especially their wonderful daughters:

EINA
WANIE
ZIERA

Thanks for being fantastic cousins guys! I always believe that you all are my other siblings that ALLAH forget to give me but HE still made all of you as my cousins. Alhamdulillah. 
I truly hope that you guys tak serik ada cousin macam I ni. :)




My Beloved Mak Uteh (Gee)

Percayalah, Mak Uteh memang makcik terbaik di dalam dunia. Hanya ALLAH sahaja yang mampu membalas kebaikan mak uteh. Tidak, tidak sekali pun akak memuji mak uteh kerana ingin mendapatkan habuan apa2 dr mak uteh, tetapi pujian itu ikhlas daripada hati sanibari, Mak Uteh insan terbaik antara yang terbaik yang ALLAH ciptakan untuk akak. :')

THREE WORD: BLESS HER ALLAH. (Please)

 Thank you for always being there for me, for my family & for us.

I am so SORRY for everything. 
(Ceh menangis masa taip entry ni, gila malu! :p)


Mereka comel kan? :')


OH TIDAK DILUPAKAN.

Warisan Suleiman Ariffin Juga. WASA. 

Tiada gambar, lupa letak mana! hihik. 

Yang tiada, NO OFFENSE.

Saya sayang semua. Betul, SUMPAH! :D



2) My LONG-TIME FOREVER Friendssss:



Peneman waktu tidur saya di Segamat dan juga ketika training di mana2:

Cik ZARIFAH SAHARi

Tak perlu explain panjang2 pasal dia. Gambar dia ada merata2 di belog saya. 
:)

Thanks EFA for being SUPER DUPER GOOD BFF! 



My Great Listener and Hop Hop SuperKIND Person In The World.

Mohd Arif Zahran.

THANKS FOR ALWAYS BEING THERE DEAR :)


My VERSION of Twinkle Twinkle Little Star

Mr. Ridzuan Affendy

Ouch, THIS MAN. (Drooling) PANDAI GILA WEH! Thanks Wan for Everything. 
For the motivation. 
:)


Super Beautiful Adorable Gorgeous 

Miss Saiyidah Aisyah

Thanks for always believe in Me Babeh. 
:) 
Glad u become one of DARA.com model!
Oh sekali ngan Epul tau, malas nak letak gambar dia. Waakaka. :p

(P/S: I looklike Macik there!)



Stick High School BRPmates

Mr Khairul Anuar

He's also my ice skating Partner in Crime! You the best dude!



My Finland Baby whom I know since Myspace and we contact back with Facebook

Miss Tiia Harjumaskola

Oh I am so glad we still want to contact with each other although it is long time since we ever contact in the lame myspace. Hahaha.



3) MY NEWLY Close Friendsss:



Multi- Tasking Talented Mr Photographer

Mr Fakhrul Amin

Meet a man who never failed to help his friends in need. Thanks ajar I pegang kamera satu malam je! GOD YOU're THE BEST! 
:')
And yet thanks for ajak jalan2 sekitar Kuantan 3 hari 3 malam hanya untuk shooting! hahaha. 



Bodyguard Guardian Angels sepupu saya

Mr Munzir Ahmad Jazuli
Mr Faiz Syazwan

Oh. :') Mereka ni rakan setia yang makan sama2 di Nasi Lemak Cinta saya bila saya menghadapi waktu2 getir (wink wink kat mereka, faham2 sendiri tahu) hahaha.
Thanks sebab menjadi ABANG2 yang baik. 
:))
Terima kasih sudi jadi pendengar yang baik, pemerhati yang setia juga tempat menangis2. Hahahaha. Sayang anda berdua. *Jangan jeles yang Lain* hihihi



Ni geng2 Kuantan yang tak pernah jemu melayan kegilaan saya

Mr Mie Syahmi
Mr Zulkhairi Kharudin
Mr Regimen Potraiture (Azri)

Hihihihi. Saya sangat suka fish lens walaupun ianya cap ayam! :D
Kerana korang maka saya pun telah rasminya menjadi photographer tahun 2010. Terima Kasih tahu! :')



My sayang yang masih ingat daku lagi yang bawa daku pergi mandi KLCC time darjah 3 dulu
Miss Wan Amirah Wan Aman

Terima kasih babe sebab kembali ke pangkuan aku semula. Sudi main ice skating dengan aku dan bersama2 lepak bersama si gila2 yang memang gila. :D (u know what i mean kan?) hihihi



Mereka yang gojes2 dan ayu ini adalah adik beradik kegemaran saya

Miss Fiza Majid
Miss Yatie Majid

Mereka ni pun saya buli ajak main ice skating bersama! hahaha. sayang kakak fiza & yatie. Nak kek!!! :D



Tahun bermakna saya menjadi Advance Training Series People (ATS) dengan mereka

Miss Shiedah Abu Bakar
Miss Shida Cool
Mr Amirul Hafiz
Mr Syafiq Affendi
serta yang lain2 :)

Terima kasih kerana sudi gelak tawa bersama saya, menangis bersama saya ketika training. Anda semua lighten up my days! ;)



My French Friends & Pet Family

The Folletti's Family

I can't wait to meet you guys again in SUMMER 2011!! Be here soon and lets do some shopping together. :)



Mereka yang makan di rumah saya ini tidak lain tidak bukan photogrpaher2 hebat di muka bumi

Mr Emran Malek
Mr Nizam Zainuddin
Mr Nik Fadzil

oi oi, sedap kan sambal udang mak I? hahaha. JOM datang umah makan lagi! :D



Kaka yang hawt dan suka pakai heels ni adalah

Miss Asya Maru

babe, jom tgk hantu mak limah lagi nak? hahaha. XD Love you babe! Thanks sudi pick up masa training aritu!



Mamat yang ini bernama

Mr Sheer Adha Alhadi

Thanks ah selalu banje makan. Hahak. :D



3) I want to MEET these person UP CLOSE & PERSONAL



Thanks baby for BEING MY SUPER DUPER fb friends yang hari2 mesti wall post i! :D

My Rizha CUMA

okay tak tak, bukan My sebab dia dah ada yang punya. hahaha.
Jom dating sama!!!



Okay si kacak lagi bergaya ini adalah

Kakak Dila LAVIGNE! 

hahaha, gampang seh nama. I want to meet u lah kakak yang suka main fishville. Jom McD TC tahun depan! :D



Si cantik yang bakal mengegar dunia ini adalah

Miss Peeja Swagger

Aritu tak sempat lepak lama2. :'( maafkan saya tidak berpeluang ke Kuantan selama cuti semester ini kerana commitment lain. Tapi kita WAJIB jumpa lagi! 
:)



Mamat kacak PRINCEOFPERLU ini adalah

Mr Radin Fadli

Blanja Ice cream baskin & robin weh! :D


Juga khas kepada KWANTO Kuantan, SAYA AMAT sangat nak jumpa Abang Raja Lanun, Rejim Mongol lagi, dan juga sekutu2 anda semua tahun hadapan! :)
Sila alu-alukan kedatangan saya dengan red carpet okay? :D




4) SAYA SAYANG KUMPULAN2 INI JUGA



B2Gather

Tak perlu diungkap nama anda semua. SEMUANYA HEBAT2 Belaka. :)



 MC226 - Instructional & Latihan Babes & Dudes

Fazuani, Zura, Nita, Lin, Qish, Awal, Shubby, Fadiana, Hanys, Sofia, Nida, Intan, Fickry, Syed, Juan, Din, Syahir, Fahmy & Muaz!



GENG MCMF Yang terchenta! :)


Terima kasih teman2. Walaupun kita masih baru dan sekejap sahaja, tetapi hubungan kita kukuh kan?




ANDA semua memeriahkan tahun 2010 saya. :) Maafkan salah silap saya selama ni, saya akan berubah demi anda semua! 


Alhamdulillah dalam masa lebih kurang 2 bulan saya dapat meningkatkan bilangan followers daripada 200++ ke 600! Syukurlah.
(Harap boleh bertambah dari semasa ke semasa)


TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA SEPANJANG TAHUN 2010.


Tahun 2010 meninggalkan kesan yang mendalam dalam diri saya. Saya menjadi 21 tahun ketika ini. Hihihi.

(SUMPAH ayat skema gila!)

Saya sayang kalian semua termasuk followers2 saya di Blog.
(ceh bajet konon ramai gila followers kan?) hahahaa. 


Jumpa tahun 2011! Azam saya tahun baru ni?


Biarlah rahsia.


Hihihi. Tetapi saya janji akan menyayangi mereka yang sudi menyayangi saya dengan sepenuh hati mereka. Saya akan hargai mereka yang hargai saya dah jika ada haters saya yang inginkan kedamaian antara kita, AYUH lakukan itu!!! :D


Tiada dalam entry kali ni? Jangan terasa, saya sayang semua! SUNGGUH! :)



KEEP IN TOUCH OKAY?
Go 2011 Go!



15 Comments!:

Rizha. said...

wowww ! terharu lah eyla !
hehehe, yes someday kita akan jumpa, insyaAllah. :)

Zainatun Adilah said...

hihihi nanti jumpa kita nangis bersama. (Ceh orang gelak dia nangis!)

Amoi MiyaSya said...

muahaha ! ramai betul org yg akk syg :D

juliet. said...

wahwahhh. panjangnya entry! fuhhhh. mesti berpeluh nak wt entry ni kan? takpe. bagus jugak. menghargai org di sekeliling kita. hehehe. slmt maju jaya eyla! :)

dobot said...

Hee. Good luck for your future kak! :)

Zainatun Adilah said...

amoi: hihik, semua akak sayang!

Zainatun Adilah said...

juliet: sangat!! hihihi. nasib baik abih jgk. :P

Zainatun Adilah said...

dobot: terima kasih yang!

PeNgEmiS dUniA said...

nak tau gak azam baru !

radin fadli said...

eh eh saya ada di sini juga, thanks!!! terharu sangat, nak nangis rasa..dah lah kata mamat kacak..hahaha tak layak untuk pujian itu hehe
thanks yuna!!!! eh eyla, may u have a great 2011

SaiyidahAisyah said...

babe, thanks for putting my picture there! heee terharu :')
thanks yahh!
selamat tahun baru 2011.
semoga tahun baru ini mmbawa seribu kebahagiaan for you dan seisi keluarga tidak lupa juga rakan-rakan. aminnnn.
:D

Zainatun Adilah said...

pengemis dunia: Alah kena btahu juga meh?

Zainatun Adilah said...

radin: hahaha, jom ah jumpa kalau bran! :P baskin baskin!!

Zainatun Adilah said...

ecah: Yeah amin!! U too! :)

Mak Uteh said...

Saya sangat terharu membaca blog anda. Terima kasih yg tak terhingga kerana diberi penghargaan untuk berada didalam blog anda. Bagi saya, setiap apa yang saya yg saya lakukan semuanya kerana kasih sayang saya pada awak dan juga pada yang lain. Terima kasih juga doa awak untuk saya. Saya juga doakan semoga apa juga yang awak usahakan dan impikan menjadi kenyataan. Saya yakin dengan bakat yang ada pada awak, awak boleh melangkah dengan lebih jauh lagi. Kasih sayang saya pada awak tak pernah dan tak mungkin padam. Saya akan terus memberi sokongan dan dorongan pada setiap usaha positif awak. Jaga diri baik2 ya...
Salam kasih sayang saya untuk awak dimana juga awak berada sekarang...