Ads

Yuna Macam I? Lain lah! Oh Hana, Beautiful You.

.SALAM.


Hihik, 12.12.2010 is the memorable day I turns 21!
Yeayyyyyy!!!
Dah boleh kahwin. Opsss. Taklah.


Hehehe. Saje mention. :D Hahhaha. Takde kaitan pun dengan entry kali ni. Oh yeah oh yeah! Yesterday, I was unexpectedly ter"Pergi" (padahal dah memang nak pegi kan?) hihihi. Ke Hana Vs. Yuna: Live, Love, Music, Fashion Event. Oh my god, it was blast! XD tiba2 terasa sangat macam di Dubai where all Hijabi's girl with extra-ordinary & Unique clothing and stuff you know, gathered together just to meet the talented Yuna & Creative Hana Tajima. Remember both of them? I told you guys a story about them in my previous entry, jenguk sendiri di mana. Hakhak.


It was FUN!! I tak expect pun akan pergi actually since I am very busy with my classes and so on (Even my tutor were upset when we both make a decision to leave after the lunch break, sorry Elton!) hahaha. I thought my friend tak jadi ambil so I have decided to not going for the event. But luckily, it came true. hahaha. We went late, I didn't know that i was the first come first serve basis. Kalau tahu pukul 8 pagi I dah gigih beratur sebab nak duduk depan. hahaha. Okay takdelah sampai mcm tu skali kan kan?


To be honest, I came just to see Hana Tajima and as well as face to face with Yuna sebab ramai orang kata muka kami sama. Tak faham lah, sama belah mana eh? OH NO! Cuba cite skit. :D Okay okay sampai2 ramai gila orang! Semua lawa2 rasa mcm berada di Dubai. Tak Tipu okeng. Aishah Azmi, ntah sapa ntah lagi fashionistas sume ade kot. Awwww, lawanya baju2 korang, kalah I. Ape lagi kan? Kita tangkap gambar ar!


Gambar di Poster. Wajib!

VIP Pass. Yuna Room Records. XD



Discount discount! Lepas discount pun mahal. :(


Poster goodies!


Then tiba lah masa yang dinanti. Awww, ade video khas untuk yang tak pergi:

video

Hahahhaa, Hana Tajima is SO COMEL korang! Okay. Since saya bukan photographer bertauliah di alam semesta, SAYA TAK BAWA DSLR untuk keadaan yang spontan macam ni. SCREW YOUUUU! Gila melepas. Nasib baik ade ipod kesayangan saya yang boleh rakam video HD & juga gambar yang agak blur. Awww. Sedih. T___T


Benci benci tak suka kenapa kenapa ini berlaku pada sayaaaaa??!!


Hahaha, tape2 janji gambar2 macam ni ade:



Sayang saya pun ade!

Thanks Baby Ipod Chumel!

Dah Sold Out! :(

OHHH! Baby kembarku! Fatin Suhana. :)


RASA NAK PELUK Both Ketat2! :P
Gambar yang sama je. =.='


Then ape lagi? KITA MAKAN2 lah. Jom ke chilis.


Oh Salmonnnn. YUMMYYY! :)














Then balik tidor.

Hahahaha, malas nak cite lebih lebih. Jom lah layan video kalau nak tahu. :')



HAPPY JUMPA GADIS2 CANTIK,



11 Comments!:

cik DV said...

huisshh..rase mewah bace entry kali nih...vip pass...chilis..marvelous..

Zainatun Adilah said...

hihhi. biasa2 je. :)

FNR™ said...

hehehe..untunglah orang tue dapat jumpe hana tajima ngan yuna!hehe=]

Anonymous said...

gambar sy takder?

tomatokering :) said...

mboii..sonoknye die..hehe ;D

..lylin.. said...

siez!!!..mmg sama...pic header 2 mmg sejibik....nk gtaw tp segannnn...hik3

Ullyana zaidy said...

best giler u dapt p sane jmpe yuna n hana :)
jeless!!!heheheh

zEri sAfEerA said...

hee ^^. ade iras :)

cik EPAL said...

suka hana dan yuna! and i like ur style =)

✿....rossa alina....✿ said...

yeap!!muka kamu iras yuna..kembar erk??kuikuikui.. :)

zulhilmidin said...

gua x dpt beza mane satu yuna,hana tajima,fatin suhana,bile lu diri dkat diorang. same kot!!!!!!