Ads

Ana Raffali Juara Lagu ke-25? Huh? Macam Tak Sangka Langsung.

.Salam.


Tolong ingatkan Aku by Ana Raffali menang juara lagu ke-25?


Sumpah macam tak percaya, rasa macam nak tampo2 je pipi tgk betul ke daku berada di dunia realiti?

hahahhaa. Kami sekeluarga tak expect langsung. Kami dok lah canang konon2 Black lah, Yuna lah, paling hebat Faizal Tahir lah, sekali Ana Raffali?


Okay papepun juri dah buat keputusan yer. Kita ni takde knowledge pasal music2 ni duk diam jelah dengar dan lihat. Tapi memang langsung bukan pilihan ramai kan? :D


Papepun tahniah FT, Meet Uncle Hussain and the geng, Hafiz sebab menang anugerah lain2. hahahaha. AJL kali ni didominasi oleh golongan lelaki kan, tapi aleh2 perempuan yang menang? TERBAIK! :)


Jadi apa kata korang? Terkejut tak? Serious Kami SEMUA TERKEJUT!!!


 Dah rezeki kan?


Dapat RM35 ribu ouh, dia sapu semua!!!



P/S: Kompem si lensaburuk yang sibuk2 suka Ana Raffali tu melonjak2 macam beruk sebab artis peberet dia menang! :p



9 Comments!:

iqbalhakimi said...

haha..ana raffali best =P

Miznadyya~B*licious said...

ye lh cik zainatun sungguh2 xsangka..xsuke keputusan mlm ni

wachak said...

yes yes yes .. ana raffali yang menang ... keh33

fiq said...

xde tv nk tgk.. huhu..

My Life My World said...

Terkejut giler dik ... dah lah akak tak faham langsung lagu tu hehehehe. Tapi HANYUT dan CINTA SEMPURNA tetap menjadi pojaan hatiku. Walaupun tak menang hukuhukhuk

♥♥ beLL ♥♥ said...

hei, tau tak mengapa, tak sangka kan, the whole family tak percaya!

ishiko said...

hahhaa.. mmg semua terkezut..

sarahunny said...

saya pun tak expect lgsung. sebab org dok ckp dia tu dia ni juara. tapi bila tgk balik lirik dia mmg best. rasanya juara lagu bukan juara semata2 sebab lagu tu sedap. tp byk pkara2 lain diorang tgk.. lagu.. lirik.

nak nak m.nasir ketua juri. tengok lah lirik m.nasir mcm mana dia buat. lirik yg mahal.

tpjg pulak comment. :)

my pendapat saje. peace

tenangsudey said...

tu la pasal.......... rezeki dia

papepon siyes terkezzzzzzzzzzut














Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.