Ads

The Fashion Diary Part 2: Gadis Bertudung, Shawl Melaram. So? Tak Suka Tutup!

.Salam. 

Wah berkobar nak update entry latest ni. Hari2 ade entry baru, thanks DIGI BEROKBAND. :) Tanpamu blogku tiada kan berisi. 
Alhamdulillah terima kasih lensa buruk sebab dah tuka gambar Fatin Liyana ke model2 tudung Fareeda. Erk? Ahhh lantak kau lah, tapi nama tu nama tu biar takyah state ta buleh ka?


Papepun pantun kau memang ta boleh blah. Aku suka cari kau cari kontroversi. terbaik dari ladang ah! Psstt pstt agak2 boleh ajar tak? (Nada perli) hahaha. Oh kami tidak melenting ya semua, kami cuma pertahankan apa yang perlu kami pertahankan. Tapi tiada guna menegakkan benang yang basah kan? So lu pikirlah sendiri....


Aku suka jadi rebellious oleh itu:


Papepun semangat berfesyen, melawa, melaram harus diteruskan. Wa tak heran korang nak kata apa, tu korang punya hak. Tapi tak suka tolong tutup, tayah nak susah2 up traffic blog aku ni, Aku tak suka publisiti murahan. (Tak pernah I beraku kau, tapi dah nasib kan?)


Okay oleh tu pada ahad yang lepas saya bersama rakan sefashionista yang anggun dan bergaya telah berjalan2 di Sunway untuk shopping2. Almakulumlah gaji dah masuk kan? ^^ Jadi ape lagi borong dan makan sakan lah nampaknya!


Memula nak bergaya gini.


Pastu kat Sunway memang kalau nampak ice rink kaki tak boleh nak diam, tangan menggatal nak keluarkan RM21 bayar untuk main ice skating sebab ada geng ramai turun padang aritu. DEM DEM!! Tapi takpe, shopping harus diteruskan dahulu. Ice rink kejap2 lagi boleh masuk!


Miss Saiyidah Aishah

Lepak Full House makan2, oh I am so fall in love with the decoration! :D


Then we had a chicken chop tersedap di asia. Ceh over exaggerated sungguh.






I tak peduli i nak cite jugak yang I ni kaki shopping, kaki melaram, kaki bikin havoc, kaki main ice skating semua lah. Nak baca baca, namo bace tutup clear? :D



Pantang nampak sale, kompem beli. :'D



Konon2 nak jadi geek lah pakai spek gitu kan?
 
Oh mereka couple paling Hot!


Superman si pendengar setia!





Lepas tu dah masuk kedai makan cantik2 ape lagi kan? BERGAMBOR2 lah nampaknya....



Comel kan kan? Patung tu lah!

Ceh konon2 dapat duduk kerusi cantik pura2 gelak kencang. :p
 

Ini kereta yang famous dekat luar FULL HOUSE SUNWAY PYRAMID. :)


The day was blast! Shopping tak hingat dunia beli sana sini, borong ETUDE HOUSE MAKEUP yang mak aih senyum lebar macik kaunter tu melayan I. Takpe janji I happy. Kan u ollsss?

Lepas tu sempat masuk rink selama 2 jam polish mana2 yg patot. Oh heaven tak ramai orang. Terbaik!

Sebelum balik harus ada gambar satu kan?


Mencapap? Syok sendiri? Gi mam! :D


Blog ku entry ku ku punya suka. Hahaha. Tak suka tak pe. Tak kisah pun.

:D


Okay dah malam nak tido esok nak g Sunway lagi. Jom shopping sama2 nak korang? :))









10 Comments!:

fiq said...

mkn chicken chop tu katne? nak try jugak =D

p/s: apa tu gelak kacang? =P

fiq said...

mkn chicken chop tu katne? nak try jugak =D

p/s: apa tu gelak kacang? =P

mardhiah ismail (: said...

betul betul dasyhat kata kata perli hehehehehe ;)

cik DV said...

kenal tak kwn kak long meen jufery...kire cam loaded...die adeblog...akak kan pembace setia..hehe..so..lifestyle u lebih kurang die..i mean mcm mewah exclusive gile ar..beza..die free hair la...but..good dpt life mcm ni skrg...keep it ya..

farah farhana said...

nti u ajar i skate..wa xreti huwaa

My Life My World said...

Hehehe ... ada nada tak geram kat entry nih. Lantak ler kat dia orang dik, akak nih suker jer tengok Eyla. Suker tengok Eyla pose, very confident gitu :)

Nadzirah said...

mase pegi ice skaing taun lepas.. asek jatuh je. lepas pada tuh, tak mo daj pegi sane.. waaa . sakit :(

ishiko said...

dats de spirit time ader dwet... khehehehe~

MiZi said...

mizi perlukan bantuan

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/aku-tak-berniat.html

sarahunny said...

ur face masa pakai spect tu kan. macam scha dua2 pics. hee.comel. <3