Ads

I can feel your Heartbeat! dan Siapa tahu Farah Sofea bakal Juara AF9?

.Assalammualaikum semua.


Okay saya bakal balas komen2 annoyingmouse yang komen entry lalu saya mengenai bangsa Melayu & juga tidak kurang juga bloggers yang tidak berpuas hati akan entry tersebut. Jadi stay tuned, saya buat entry tu bukan suka-suki ek, ada relevennya entry tersebut jadi tunggu jawapan saya.
Boleh kan? :)


Okay takpe now saya nak cerita tentang webbie HEARTBEAT


Quotes from Heartbeat:

We provide personalized & unique gifts such as T-shirts, mugs, puzzles and so on that printed with your photos and special wording on it.

There are no minimums quantity. It is suitable for all gift-giving occasions such as birthday, wedding, graduation, anniversary ...

We also provide bulk T-shirts printing, trophies, banners, promotional items, corporate gifts etc.


Wahaha, bagi remaja perempuan mahupun wanita yang gemar mengumpul accessories, Heartbeat adalah tempat paling sesuai buat anda semua. Kerana apa? Aiceh, Heartbeat ada jual macam2 seperti:








weee, suka suka! :)  


Selain itu HeartBeat ada menyediakan pendapatan sampingan buat kita bloggers2 yang cun & hebat ini melalui Affiliate Program. Caranya mudah sahaja:


1) Memula Klik Banner ini dahulu:


2) Lepas tu dah klik pergi ke banner Heartbeat yang ini:




3) Selepas itu, Klik Create Account dan isi lah pape yang patot yer. ^^ 
Accept Terms & Condition dia skali. 


4) And then, nak earn money? Nampak tak nama korang bawah dia ada link 
"Join HB! Affiliate"
Then terus ke link "Online Application"
Ape lagi join cecepat, isi ape2 yang patot lagi....


5) Dah settle? Nanti masuk HomePage You olls semua pastu nampaklah 
"GET A CODE"


6) Then macam biasa lah pergi ke layout letak link tu, and DONE! :)


Easy kan? Dengan 6 cara mudah, blog korang akan mendapat duit yang banyakkkk! (AMIN AMIN) :p and Jangan risau, HB! takkan kacau nuffnang since dia belog persendirian, dia bukan advertiser agent macam Nuffnang. ;)


No worries lah buddy!


Untuk maklumat lanjut, bolehlah ke website tersebut ye kawan2! :)


P/S: Dah daftar, lemmie know, mana tahu i boleh sergah blog korang main tekan2 HB! ads sampai lebam. :p


Selain nak promote heartbeat, saya juga nak promote rakan sekelas saya CIK FARAH SOFEA yang cunsss ni weh, dia berjaya ke top 40 Akademi Fantasia Musim ke-9. Dia dah lama bercita2 nak masuk bertanding AF ni. Jadi minta tolong kwan2 yang comel lagi baik hati untuk undi kawan saya yang super-duper talented ini di:


1) Sila klik ke url ini:



2) Lepas tu nampak tak butang number kecil di bawah sekali tu? Tekan no. 4 nanti ada nama dia "SOFEA" daripada Kelantan. Ni video performance dia:




Awww, comelnya Farah... 
(Kipas sebab nak dapat tiket free ke setiap konsert dia kalau dia berjaya masuk AF Musim Ke-9) :p


3) Okay pastu register sebagai ahli astro.com.my supaya anda applicable untuk undi dia! :)


Tetapi haruslah diingatkan anda boleh mengundi sekali sahaja dalam sehari untuk setiap video.

 
Oh, kalau tak setiap saat aku undi dia noks! :p


Inilah Farah Sofea, Budak kelas I ni babe kat MassComm! 
*bangges kejap*



Dah glamour jangan lupa I pulak babe... :p

Papepun GoodLuck pada beliau, ehem2 korang jangan lupa undi, dia berbakat tu, dahlah santek! :)


P/S: Entry kali ni banyak instruction kan? Kasihan korang! Tapi xpe, layankan aje Eyla nih~ :)


Okay trimasss sebab ambil masa membaca.



5 Comments!:

Mama Zharfan said...

me dtg click ur HB banner :)

me nak tanya psl hadiah ur contest, me belum dpt ..kot2 ilang ke..

nanti kalau free, u let me know kat my blog yer
http://suzie284.blogspot.com

my email : suzie284@yahoo.com

My Life My World said...

Yeah! Farah Sofea memang cantik dan berbakat. Harap kawan Eyla berjaya masuk AF yang terakhir ni. Kalau tidak kesian dia sebab lepas ni dah tak ada AF lagik.

Zainatun Adilah said...

akak blog akak berat sgt. huhuhuhu. yeah2 saya bakal anta awal bulan 3 ni. nanti dah anta sy msg yer? ^^

Botak said...

tgk pon tak af ni apatah lagi nak ngundi..
lagi pon buat ngabih duit je ngundi² kat af ni..
hahahahaha...

AnNa said...

dah join HB...jgn lupa klik smp lebam taw...he3