Ads

Datuk Siti Nurhaliza bertudung litup. Awww Manisnya! dan OH Yuna. -.-'

.Assalammualaikum.


Awww, saya sangat suka twitter. Sebab dapat update benda2 yang berlaku di dunia celebrity. Best kan? hihihi. Okay sekarang nak update pasal Datuk Siti. Sumpah sangat adore sama dia! Geram, dah lah cantik, berbakat, kaya raya pulak tu. Nak tgk gambar dia bertudung litup? Bukan mcm style tudung saji tu er? -.-'



Sumber: Twitter @Siti_Nur11


Wow wow weh! LAWA gila Datuk kita ni. Seriously! Gambar ni fresh ye, was taken by herself malam ni jugak tadi. (Dia update kat twitter dia)



Sumber: Twitter @Siti_Nur11


Alahai comel dan manisnya!! Kekalkan imej ni Datuk Siti. 
(Takot nak panggil kak Siti T___T)



Anyway ni gambar dia dengan Dato' K, saje je nak letak sini. :P



Sumber: Twitter @Siti_Nur11


Hmmm seronok ada twitter ni, dunia artis kita dapat info dulu. Awww, more puh-lessss Datuk!! Kagum2, moga-moga dia dapat bertudung macam gambar atas tu selalu, Amin. :)



Oh lagi kisah menarik tentang Kakak Yuna kita yang kini berada di US. Ape cerite? Hmmm, baca kat sini:





  
Ceh aku ni bergosip pulak. Anyway ni versi yang telah diedit oleh Abg Nara, Full Versionnya SAYA SEMPAT BACA dan LIHAT GAMBARNYA. Ouch! Panassss!!!


Kak Yuna marah2 sampai delete tumblr dia. Kesian dia. Tapi nak buat camne kan? Inilah harga yang perlu dibayar beliau setelah terjun ke dunia hiburan, tak gitu? Terima dan sabar jelah. :)


Tanak letak gambar dia, g usha sendiri, nanti kena marah. wuwu~



P/S: Ape2pun suka tengok Artis bertudung. Gosip je aku lately! :p





Oh Jom follow twitter Eyton


@ZainatunAdilah






7 Comments!:

Dawa said...

mmg ptt pon tegor. tu la fungsi peminat. lgpon fesyen dia dgn hana tajima tu dh mkin extreme dan mengarut2. ntah la. tu pendapat saya le. huhu

Syafiq Afandi said...

dato ct nmpk kurus bila bertudung

prefer like this

syairahmohdanuar said...

yuna kalau pakai tudung macam biasa pon okay jugak :(

ishiko said...

aa...ahh... shian yuna~

Qaseh dalia adelia said...

semalam tengok siti pakai tudung litup dalam adik2ku ! siyez lawa gila..terpaku ! kan bez selamanya siti pakai mcm ni hehe

Schubert Serenade said...

oowwhh...siti....pakai tudung trus ke die??cntik kot!!

nurulSYAFIKA. said...

babe, mana u tahu yuna marah marah?

i think yuna was just experimenting those styles, bukannya nak pakai permanent mcm tu.

(: