Ads

Wardina Safiyyah dan Irma Hasmie Bertudung.

 .Assalammualaikum.


Saje je nak update dua entry arini. Awww. Pada yang tak tahu, Alhamdulillah Kakak Irma Hasmie kita dah bertudung! Sujud syukur pada Yang MAHA ESA.
Moga berkekalan ye hendaknya. We pray the best to both of you.


Lepas tu tweet tweet lah dengan Sis Irma & Wardina. And guess what? They both replied my tweet. Gila THRILL....


Sikit punya eksited sampai nak cite dalam blog:




Sis Irma replied camni:







Sis Wardina pulak reply camni:



Awww. Sweeeeet Heart! hahaha. Sayang korang dua. Oh yeah Sis Wardina ada post gambar mereka berdua. Nak tgk Sis Irma Bertudung?




Exclusive ni: 

Sumber: Twitter Sis Wardina Safiyyah.




Thanks both of you. Gorgeous!!!


Oh sape sapa nak follow my twitter. Ayuh follow di sini.



Zainatun Adilah




12 Comments!:

CahayaCintaIlahi said...

alhamdulillah ;)

Dea said...

wahh..yeke..alhamdulillah..;)..merekasgt gojes..

CahayaCintaIlahi said...

oh dear lupe lak
i borrow ur pic pasal
kak wardina n kak irma tu
tanx ekh ..

Ummi AmnaAmzar said...

kalau kita irma sebelum ni yg agak seksi tu kan.. xrasa dia akan bertudung seawal ni..betol tak...tapi hidayah Allah mengatasi segalanya..alhamdulillah

whitecappuccino said...

so sweet!! moga berkekakalan

putera kegelapan said...

wahhhh..... asyik bergosip jer

Cik Jari said...

cantik

saharinasaharudin said...

irma mkin cantik! :)

wachak said...

Nampak lebih ayu bila dah bertudung ni kan ...

Rara Nasiha said...

alhamdulillah, dah terbuka hati dia. :)

Mohd Azriq said...

alhamdulillah..:)
btw, sukelah blog awak nie..keep it up ~heee

Rizha. said...

alhamdulillah. irma nampak manis.