Ads

Antara Cinta, Sayang, Sahabat dan Kekasih.


Assalammualaikum....


Lately cam malas nak hupdate belog, tak tahu nape. Please help meeeee people! Mungkin dah nak final exam kot, study mode kena ada, alarming, baru masyuk! (padahal sedap je baring2 lepak2 lagi T____T) x sabarnya nak cuti 4 bulan. Kuhkuh.

Oh pengumuman penting selepas Ahad ni segala ajakan untuk photoshoot akan dipertimbangkan. Eh taklah, tunggu lah lepas saya abih final, 27 - 3hb je kawan2. Lepas tu kita shoot2 sampai lebam nak tak? 
Time tu jangan lupe ajak pulak eh?


Anyhow, I miss my swappers people! Mana korang? :(


Huhuhu. But it's good to share many happy things that happen this year. Saya tak cantik, saya x banyak kemahiran tapi saya suka jadi lain dari yang lain. Antaranya ialah ini:



Saya penggiat Ice Skating Malaysia. Okay lempang diri sendiri. T__T Dulu kalau x busy tiap minggu compem ada kat ice rink sunway pyramid. Dah macam rumah kedua. Setiap Jumaat mesti ade kat sana. Tapi kini cam payah sangat nak ke sana. Muka2 baru pun dah x kenal sangat. -__-'' Tapi PhotoG saya teringin sangat nak shoot kat Ice Rink!!!



Besties! Gila kentang semua bersama. PA semua dialah. Ada photoshoot je kalau Efa free dia mesti ikot! Pastu lepak makan bersama. Naik LRT and KTM bersama, lari2 bersama, cerita pasal pakwe pakwe sekeliling bersama. Kihkih~



Salmon Bento Teppanyaki! Salah satu makanan peberet ku bila ke Sunway. :) I am A BIG FAN OF SALMON FISH. (pronounce as Saymen tahu, kalau g kedai mahal2 kena sebut betul2, baru nampak macam educated sikit) hikhik. Kalau makanan Jepun, this is my choice, I don't do Sushi. T___T



Kawan di ice rink. Mereka pertama kalinya berjumpa sudah kena tipu oleh Munzir yang kata saya ialah YUNA. Kahkah kena tipuwwww! Mereka pun caya. Saya masuk dalam ice rink baru depa tgk, Eh ni bukan Yuna ni. (Cait, takkan lah Yuna ada masa main ice skating kan? -__-')


Ni lah keje saya kalau ada freetime tiap #Friday. (tibe2 teringat Rebecca Black, thanks to you I know how to use my #Friday awesomelyyyy!) hahaha. Ni bukan berlaku #Friday harini ye, tapi tapi minggu lepas. ;)



Ni short hupdate je, jap g nak organize blog ni betul2. Dah rimas pulak tgk panjang2 gini. Oh sape2 nak saya letak blog mereka di bloglist saya, amatlah dialu-alukan! Sila tinggalkan komen di entry ini ye? :)


P/S: Ahad ni ada siri photoshoot bersama Perkampungan Zxara people! 
OH M GEEEE, can't wait people! :)



6 Comments!:

noraliza said...

pernah maen sekali jer tau..x reti maen..tolong ajar.hehe

twinkle twinkle said...

bento tu nampak sedap ;D

athirahMedan said...

Wahh bestnya hebat skating. kite main setiap seminit mesti tergolek golek. wuwuu ;D

FarishNadyaRazumi™ said...

hehee..cuz skating la knl akak..=]

Nora said...

benci awk men skating xmau ajak dow...

ewanrani said...

salam kenal dari ewanrani....nice blog..slalu2 la singgah ewanrani yek..nanti ewanrani singgah blk..thank