Ads

Delightful I-City Private Outing.


Assalammualaikum


Mood nak study tak sampai lagi so I guess nak update blog jelah! *yawn*

Ouh dulu saya pernah diajak untuk private outing oleh mamat sorang ni, member kontan. Cute gak lah, dah Hanif Fazalul kau tayah kembang2! hahhaa. Dia main strobist! I always love strobist shoot! Nak tahu hasilnya cane? Let's chekidaut!



Awww, suka colornyaaa!



Hidung Penyet


Perasan Hot!


Bajet bajet! 


Ini semua by: Abam Mahadi


Nak tgk artwork mantop mereka lagi? Boleh usha sini:

Hanif Fazalul Flickr

Mahadi Bahari Flickr


Gambar tak banyak pun. Mintak pendrive tapi tarak dapat pun sampai sekarang. masing2 busy dengan komitmen masing2! :D


Ni antara series photoshoot lah. I ada hutang you ollsss lagi satu entry, Puteri Bunian. Tu pun masih lagi tunggu gambar dan dan senarai photographer.


Ini je yang sempat dihupdate. 30hb ada satu paper lagi, SOCIOLOGY.
Please be nice to me eh! :)



P/S: Saya nak repeat shoot strobist lagi. Ada photographer yang sudi tak tak? :P





9 Comments!:

aidel amri said...

nice pics! sy pon photog jgak, tp xreti men strobist2 nie..pe2 pon, nice pics.. n nice pose too, really bring out the mood..

Hanif Fazalul said...

bila masa aku shoot yg ni.mahadi yg shoot.hehe.aku pegang light je.huhu,thanks for the linking!

mR A y i E said...

SAYA NAK SHOOT AWAK TAPI HUHH..ASYIK BUzY DgN PROJECTs NI.aNYWAY,LAw GAK STRoBIsT..eHEeEHEE

Zainatun Adilah said...

@aidel: oh takpe x reti boleh blaja!! hehehe.

Zainatun Adilah said...

@hanif: no problem buddy~

Zainatun Adilah said...

@Mr ayie: mana tahu pasni kita boleh berkerja bersama ke? :p

Haslinda Ariffin said...

Nice pic..
u look beutiful.. :))
teringin nak jd mcm u.. :)

twinkle twinkle said...

gbr akk sgt comel :)

Rtp Farra Arisha said...

seriously, those pictures look very nice! and so with u <3