Ads

Chapter 1 Project X Annas Easkey : Photoshoot bersama Gadis-Gadis Hebat~


Assalammualaikum & Hello Semua! :)


Wah apa khabar semua sihat2 kah? Okay entry kali ni tak banyak mengomel banyak gambar sambil ngomel sikit2 je okay?

Alhamdulillah, syukur kepada ALLAH kerana memberikan saya peluang untuk untuk menyertai Project X by AnnasEaskey! IT was super wonderful! :D

Thank for the blast memories. :)


Ini adalah entry gambar round one semalam sebelum, jeng jeng jeng....


Berikut adalah barisan-barisan model yang turut serta. MELETOPS OKAY~



1) Fatin Liyana
2) Maria Elena
3) Myra Zainal
4) Cik Epal
5) Ara Rara
6) Ayunisa Rahman



1) Nona Julia
2) Zaza Omar
3) Nurainatul Syazni
4) BabyFida
5) Iena Mansor
6) Ida Mansor


Oh yeah saya jumpa HELIZA HELMI! OH kakak cantik itu memang baik kan kan? :)




Juga mereka di balik tabir yang super AWESOME & Sangat Helpful!



1) Kak Anizon
2) Qoma's Boutique
3) Hm hm~
4) Kak Yasalma
5) Kak Dimple (My MUA)
6) Datin Yang Letups3!


Jadi kami pun meronggeng2 tangkap gambar like crazyyyyyy!!!!



Kak Ija kena layan ktorang yang tak betul ni! :P



The Models


Fatin Liyana & AyuNisa


The Gorgeous Models. :)


Models lagi dan lagi! :D


We bloggerrrsssss! <3




Oh haruslah kenalkan korang dengan anakku, CIK EPAL! Kui3~ :p


Okay end of chapter 1! Tunggu chapter dua pulak okay! <3


Bye LADIES! :)



12 Comments!:

misz aisya said...

hye! tengok korang snap pictures pun dah nampak happy giler..nway, make up korang cantik. serious cantik. tak over, look natural..

Mohd Effendi said...

wah. ramai awek tudung cun2. nak mintak pendapat. tengok cni: http://heartterrible.blogspot.com/2011/04/awek-cun.html

TQ

Wani said...

wahh . awesome sangattttttt ! suka2 :))

aeda said...

semua comel & cantik...:)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

iena & ida mnsur tu kembar ke? mcm same je muke depa.. huhu

kak dila mcm yuna la... cantekk!

jackieKOH said...


singgah belog retissss..haha
mne gmbar photoshot??? hhuhu

Entri panas : Justin Bieber fans dan haters akan benci aku sebab ini !!

hanizatul.amira.amran said...

phewwit :)
seronoknye! :)

Syafiq Rosli said...

wah untg lah..:)

^ Uncle Syaf ^ said...

alahai,...tomey nye aktiviti korang ni uncle tengok...

skali tengok kamu ni dah macam yuna dah pulok...he3

btw thanks singgah blog uncle, nanti terjah2 ler vlog uncle ye :)

syeika said...

sy da tgk gmbr ni kt fb eyla..:)
best r dpt jmpe kak heliza..

Pyka Rahmat said...

cun gilaaaa :O

apice@duniabaru said...

wah semua cun2 meh... tapi paling cun Heliza Helmi laa.. O.O"