Ads

Definition of Sexy and I'm Good Without Heavy Make Up on!


Assalammualaikum dan Hello Semua! 


Who says you need heavy make up, sexy outfit to be a talent or model? Oh no no no! As long as the camera loves you, you are welcome at anywhere darlings! So haritu i pergi shoot di Tasik Titiwangsa. I am so in love with photoshoot kali ini sebab ia dikelola oleh Mikedukemana bersama Alliance Photographer. Woot woot! Mereka ini sumpah terbaik dan sangat sportingggggg!!


First time saya shoot mereka suruh saya semyum sampai nampak gigi. Aiceh aicehhhh... Excited teruja sebab gigi saya tidak tersusun secara rapi ye, bukan majalah rapi no no no tapi kerana saya pernah accident dulu, makanya gigi saya bermasalah sedikit. (Okay cepat sponsor saya nak pakai braces) :p 



Jadi inilah hasil2 shoot pada hari berikut:


















by: Bumipanx But using MikeDukeMane Camera.






See? Tak perlu heavy make up dan pakai baju berjela2 sexy meksi nak kadi model atau talent outing. Just pandai bawa diri, posing kasi mantap lepas tu have fun with the photographers okay! :)


Lagi satu, terima kasih pada abg Yuzairi & mikedukemane sebab excited nak ajak saya photoshoot bersama. Sayang korang muah! :p


Juga kepada geng photo Alliance, (Ye ke ni?) terima kasih banyak2 kerana anda semua adalah sangat sporting!!! :D



Oh jangan lupa vote sini:

Salam semua minta tolong vote saya untuk 4th round Project x AnnasEaskey sini boleh? 

Dengan menekan butang "LIKE" di sini dahulu >> AnnasEaskey Photography

Selepas itu,

Tekan sini >> Zainatun Adilah



Sila undi saya juga ye kawan2? Sayang korang! Terima Kasih!!

11 Comments!:

fierapirot said...

cantik!..picture yang akhir sekali tu muke macam yuna...=)

meaw said...

waaaaaa...ni ke tuan belog yg masuk project x tu ! good luck auw ! meaw dah vote dah ^__^

gambo kat atas tu lawo-lawo,geram eden ni haaa..

rebecca melessa said...

lain giler muka eyla!!lagi nice ^^

syamin amira said...

Hai kak eyton ;P
I'm your junior at Uitm Segamat.
I love your style ! Untung lah dapat byk offer buat photoshoot HEHE.

Start minat akak time akak dress up cantik untuk dinner part 1 kami hujung 2009 dulu :) GO SIS !

starzieti said...

sume gamba cantik cantik. suke tgk ! :)

Anonymous said...

thanx eyla..have a great photoshoot with u...u rox girl....

-yuzairi yusof-
Hikarimoji Lights Graffiti Crew-

^ Uncle Syaf ^ said...

smart, cantik, sweet, cool, hebat, WOW, comel, terbaik, sexy dll


tak tahu macam mane nk cakap, :)

hanizatul.amira.amran said...

cantekk! :)

Mizz Dayana said...

Dear! lama dah tak menapak kat blog ni. btw, cantek pic2 u. :)

Rahmad said...

cantik menarik tertarik..
ko memang cute..

Anonymous said...

i dont think prema yin should be blamed for the MV, she still freshie in this industry,, and she's not even a muslim, so she might not even noticed that this kinda mv gonna be an issue in our country.she's not a typical singer that would do everythng to attain popularity,, she has truly rock soul instead, try to hear some of her other songs,, n the vid she's being interviewed in utube,i thnk ppl's perception gonna changed after knowing the real her,, terpanjang pulak. nice blog. adios :)