Ads

Teringin Jadi Model Magazine Dara.com?


Assalammualaikum & Hello People! :)


Okay first thing first sorry for the tak berblogging dan updates!! Sorry sangat2! Been busy and hectic at the same time! 


Anyway I am spreading the great and awesome news to every ladies and pretty girls out there with the joy of:


*Design by: Inspirasi Iltizam Enterprise

kih kih kih! Ayuh ayuh!!!





3 orang pertama yang mendaftar akan dapat jadi model makeover kami!


Juga:


10 orang pertama yang mendaftar akan dapat voucher makeover percuma daripada Dya Romantika!
*Terms & Conditions Apply


Note that: 1 person RM100 tapi kalau bawa 1 orang kawan harga jatuh kepada RM50 seorang. :) Jadilah 2 orang RM100!


Ni nak bagi details sikit nih:


KELAS PENAMPILAN DIRI DYA ROMANTIKA RESOURCES:


Antara Slot :-

1-Mengetahui warna diri untuk setiap individu..

2-Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pejabat.

3-Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.

4-Suai padan baju yang betul.

5-Cara duduk yang betul seorang wanita.


::TENTATIF PROGRAM::

9.30am-10.00a
-Pendaftaran peserta.

10.00am-11.30am
Kelas bermula
-Mengetahui warna diri untuk setiap individu..
-Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pajabat.
*LUCKY DRAW

11.30am-12.00pm
MAKAN TENGAHARI
*LUCKY DRAW

12.00pm-1.30pm
-Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.
-Suai padan baju yang betul.
-Cara duduk yang betul seorang wanita.
*LUCKY DRAW

1.30pm-2.30pm
Rehat

2.30pm- 3.30pm
Sesi Soal Jawab Bersama "Maria Elena Zarul & Cik Epal"

3.30pm- 4.30pm
Sesi Photoshoot


::PERCUMA::

*NOTA
*SIJIL
*SESI PHOTOSHOOT


::DISEDIAKAN OLEH PIHAK KAMI::

*LUCKY DRAW
*PHOTOGRAPER
*ASSISTANT


::BAYARAN::
RM100/ 2 person.

::HUBUNGI KAMI::
Cik Eyla: 017-2911 961

::AKAUN NO::
DYA ROMANTIKA RESOURCES:
1248-0002018-109

PERINGATAN!!

Selepas mmbuat pembayaran sila EMAIL:

Taipkan-

BAYARAN RM100/ 2person KELAS PENAMPILAN DYA ROMANTIKA RESOURCES
NO.RUJUKAN/ TARIH TRANSAKSI:

ke dya_beautyconsultant@yahoo.com
atau agashi.eila@gmail.com

Atau hubungi 017-2911961


-Diharap agar segala ilmu yang diberikan dapat memberikan manfaat untuk anda kelihatan lebih segar, yakin, berkarisma serta berjaya seiring bersama fesyen masa kini.

::AMBIL PERHATIAN::

-Setiap 5% penyertaan anda akan disumbangkan ke badan-badan kebajikan di Malaysia @ mangsa-mangsa bencana alam di dunia.
-Bersama kita membantu kepada mereka yang memerlukan.
-Sumbangan ikhlas anda amat kami hargai.
-Berilmu sambil membantu

hehhee, Dya ini adalah Beauty Consultant yang mempunyai banyak ilmu tentang teknik solekan, penggayaan baju dan penjagaan muka. Dia adalah seorang wanita (kenapa saya panggil dia wanita?) hehehe yang chomel dan stylo mylo! 



Dia ni memang cantik, kulit muka dia sumpah flawless, kelas kau mariaaaa~



Dia jua adalah seorang pakar solekan, berikut adalah antara siri makeover dia:





Okay yang ini saya agak kagum! Cayalah Dya! :D


Dia juga adalah orang yang telah menjemput saya menjadi company dia punya model makeover Majalah Dara.com yang akan dipublish bulan June ini kot. Ntah bila ntah ala yang entry ini:




Hahahhaa. Jadi untuk kelas kali ni, majalah Dara.com akan buat liputan secara menyeluruh. Jadi ayuhlah datang beramai2, pakai baju lawa2, be presentable kerana selalunya crew Dara.com ni akan cari Girls yang sesuai untuk jadi model magazine mereka!!! Sounds fun kan? Datang kelas anda akan dapat faedah seperti:


1) Belajar makeup! Fusyo, boleh makeup g dinner2 fakulti sendiri weh!

2) Belajar teknik pemakaian baju dan shawl yang sesuai untuk anda

3) Sesi ceramah bersama Maria Elena & Cik Epal tentang Self-Confidence

4) Masuk Magazine Dara.com

5) Melakukan amal jariah kepada yang memerlukan

6) Sesi photoshoot ekslusif selepas makeover

7) Automatik menjadi salah seorang Model "Ayla Modeling Agency"

8) Mungkin anda berpeluang menjadi covergirl Majalah Dara.com!!!



Sounds AWESOME kan? OH MY! Grab this chance babeh!! 
Ape lagi DAFTAR SEGERA!!!



See you around ladies! :)



P/S: More info Message me okay? 






21 Comments!:

Faziera193 said...

nak pergii!!!
ni tgh cari member.. hehe

nadiaazira said...

waa,bestnye....nk ajk kwn lah...kalau dia nak...nak kne pujuk ni... =D

butterfly said...

nk pergiii!! tp keje...;(

zety madu said...

nak join sangat2..tp xbleh la..sebab duk jauh..sedey..sob..sob..son

aidabeelicious said...

wuahh ada cik epal dengn maria elena :)
agak rugi tak pegi enen?
Tips Hebat Bloging

Siti Suriani said...

erm..jauh lah kat tganu..

mizzkechique said...

jauhnya...hukhuk...

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. dan terus follow dia sekali.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

**tp sy xlayak jd model :/

A~ said...

teringin tapi saya duduk jauh di perantauan.
agak2 boleh ke kalau jauh gini?
i'm in melbourne.

Raja Ellysya said...

oke,xleh join sbb kte x cantik.wuwuwu :(

SafSafRaRa said...

aaaa nak sgt join! tp xdpt sebab ada job mekap on that day.. sedihnya.. =(

SafSafRaRa said...

aaaa nak sgt join! tp xdpt sebab ada job mekap on that day.. sedihnya.. =(

hamzah ian said...

aku nak masuk buleh???? hahahaha..

jadi model makeover pun takpe la.. haha

Ujang9897 said...

aku nak leh..hee

Cik Muda Sae said...

menarik tertarik...

fyna said...

gud luck sape yg join tue..
hehehe...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com
:)

nazirulhazwan~ said...

i nak, i nak, i teringin sangat nak jadi model!!

cik bihah said...

dah jumpe kak dya nie.. mmg tgk muka dia rasa geram gile sgt cun!

NOOR FATIN said...

alamak, teringin tapi..:P

fieqa said...

teringin nak pegi tapi jaoh. kite dok joho :(

SafSafRaRa said...

ada x sesapa yg nk pegi ngn saya? yg xde kwn nk dtg sorang2 je.. jom la pegi dgn saya.. boleh save sikit.. hehehe

contact saya kt sini