Ads

Jom Join Zainatun Adilah First Giveaway! :)


Salam and Yellow Wednesday!!

Woppps, sy bukan peminat bersih... ;p


Wordless Wednesday? 
Pffttt! I never run a word so I'm gonna spread my words today.


Arini saya berhati mulia. Jadi saya nak buat giveaways buat semua pembaca2 tegar blog saya mahupun x tegar atau tersinggah sekali sekala. Takpelah yang penting traffic mak laku. Oleh yang demikian makanya saya mahu memberi first giveaway From Zainatun Adilah With Love kepada bloggers hadiah tajaan Ziera Zain my best buddy dan my bandmates "Classmates" EP yang sekarang tengah laku. Jadi dia telah bermurah hati nak buat giveaway tetapi dengan syarat.... Jeng Jeng Jeng...


Syarat-syaratnya adalah:


1) Nampak gambar saya bersama HoneyKoyuki saya ni tak? 
Aicece, FATIN LIYANA in da houseeeee!!



Kami memakai kaler Lipstick yang sama. Pssst, ini adalah gambar 4th Round AnnasEaskey Photography yang bakal ku hupdate kelak. 


Okay all u have to do is:

Buat dialog yang sekreatif mungkin mengenai gambar di atas. Terpulang lah pada korang nak buat ayat macam mana pun janji tak lucah, tak menghina dan menyentuh sensitiviti kaum2 di Malaysia. Boleh?


Contohnya macam ini:


Decorate decorate skit, buat yang paling kreatif dan awesome okay!


2) Penah usha fanpage i tak tak? hehehe. Saya tak bajet artis tapi buat pun sebab individual private facebook dah tak boleh like pages lagi. Faham tak tak? Tak, takpelah malas nak terangkan. (mengaku jelah kau nak bajet reis juga Eyla) :p Okay nak kena buat ape kat situ? 


Tekan LIKE supaya anda boleh upload gambar2 awesome kamu di page tersebut. :)




Upload gambar2 menarik anda di situ okay. 


Juga anda diwajibkan untuk Like FanPage-Fanpage berikut:







3) Dah buat step ke 2 dah? Sekarang step ke 3, follow blog saya (Kalau anda belum follow lagi lah) dan buat satu entry berjudul:


"Zainatun Adilah Yang Awesome First Giveaway"


Hahahha, dan buat entry mengenai Fatin Liyana dan Zainatun Adilah yang perasan konon2 glemer. ahaha. 


P/S: Tak kisah lah dalam entry tu nak cakap pasal apa janji tak menghina dan mengaibkan kami okay. :)


Kemudian promote kepada rakan2 anda mengenai Giveaway ini! 



4) Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti dan kehebatan anda mengolah dialog untuk kami. Saya sendiri yang akan tentukan pemenang, tiada campur tangan pihak ketiga keempat mahupun kelima seperti Facebook seperti Like Means Love dan sebagainya. (Sorry annas pinjam word) ;p


Nak tahu hadiah?? OF COURSE!! Hahaha...


2 pemenang bertuah akan memiliki:



Satu helai Satin Shawl sorang
Tajaan: Ziera Zain - Konklusi Nurul


Sila follow log beliau di sini


Yang bestnya pemenang boleh pilih2 nak satin shawl kaler ape:




Hahaha, femes dow Satin shawl ni sekarang. Ziera pun penah sponsor Satin shawl saya ketika shoot 3rd Round Project X Annas Easkey serta Ronggeng bersama Fatin Liyana, Cik Epal, Maria Elena, Ayun Ayunar, Datin dan saya.



Bajet K-Pop? We are Blog-Pop! hahahaa. XD


Juga since Classmates Band (saya PR Manager mereka) sudah releasekan EP mereka jadi dengan murah hatinya saya akan memberikan kedua2 pemenang tu satu copy EP tersebut!! Yehuuuuuu!!



Yuhuuuu, suka suka! :D Antara lagu2 yang termuat di album tersebut ialah:


1) Primadunia
2) Dakapan Dunia
3) Mengejar Masa
4) To be the one


Mereka ni glemer oi, bakal artis meletup2 Malaysia. Jadi bertuahlah pemenang kerana dapat EP mereka secara percuma. Belum launching lagi oi oi! :D


Jadi bergembiralah anda. Giveaway ni semua pun boleh masuk, lelaki mahupun perempuan mahupun dua alam, errr? hahaha, tak kisah lah, yang lelaki kalau u all menang satin shawl tu boleh bagi kat awek ke, mak korang ke kawan korang ke kan kan? EP Classmates korang leh lah dengar lagu2 mereka. :)


Errr, Siapa Classmates?


Hah korang boleh baca sini --->


Mereka juga pernah diinterview leh Abg Ben Ashaari dan 1 tube di sini


Ni show mereka kat Pavillion hari tu:



Classmates - Primadunia


hahaha, yang penting mereka ni lebih awesome dari Bunkface. Opppss... Tak caya? Nak dengar lagu mereka? Lai Lai Lai meh beli EP mereka daripada saya, RM10 je hocayyy! :p


So interested x nak join? Nak join sila submit gambar dengan segera sebelum hmmm nak tutup bila eh? 
Rabu minggu depan 20/7/2011 boleh tak? hehehe.


So Giveaway End: 20/7/2011



SO TUNGGU Ape lagi?? Gunakan kreativiti anda untuk decorate gambar kami yaw! :)


P/S: Yang dah join sila tinggalkan link anda di entry ini okay? LOVE YAH!





4 Comments!:

Maya Lisa said...

unutung nye kak eyla dapat rezeki macam ni ^^ !!

safina razak said...

sis, saya join contest sis =)

http://doktorsafinarazak.blogspot.com/2011/07/zainatun-adilah-first-giveaway.html

hope u like it =))

IEQAH said...

eylaa..mcm nk join contest eyla,,tapi kn tak fhm..lpas like page kna upload pic?? itu perlu tak?? ke just edit je pic berdua tu

Fatin Liyana said...

waaaa FL dok sbok kt gvaway yuna! hihi all the best cik kak tok handle semua contestant hikhik