Ads

Rizalman Ibrahim for My Wedding Day!


Assalammualaikum


:)


Memulakan ayat dengan senyuman. Ahaiiiii, seronoknya pagi ni, padahal ngantoks. Aiceh. Tiba2 happy ni pehal Eyla? Kikiki. 


Kenal Rizalman Ibrahim? Sape tak kenal kan? Pereka baju pengantin yang super awesome yang meletup2. He's such a great designer. Okay I adore dia jadi jeng jeng jeng... hehehe. Ni lah Abg Rizalman Ibrahim.




Kacak. Hahahaha. Dia adalah designer beberapa rekaan terbaik yang diitiraf dunia. Memang salute sama dia dan kegigihan dia sehingga mampu untuk mneggorak langkah menjadi designer berbakat yang oh lala, terbaik di Malaysia. Antara rekaannya yang awesome ialah...





And some of his collection last year called PUTEH:



Berama anak tersayang ! :) 




Okay nak baju Raya mcm ni please. *Mood Puasa*


Hehehe. Abg Rizalman bakal dipaksa untuk setuju menjadi designer pakaian pengantin (Wedding Dress) for my wedding. Muahahaha. Sapa tanak dia jadi designer bakal raja sehari kan? Dia awesome kot! Nak suruh Vera Wang tak mampu pulak, lagipun dia mesti penat sebab design baju pengantin buat member baik saya Prince William and Kate Middleton. Takpelah haritu Kak Vera Wang dah sms minta maaf and instead dia suruh saya pujuk abg Rizalman Ibrahim je jadi designer wedding ku. :p



Ni untuk Tunang kot. Tengoklah camne. 


Okay yang ni untuk bakal pengapit.


Haritu usha2 lah butik dia konon2 nak tengok rekaan2 pengantin dia untuk hari besar ku ni. Hmpph, sumpah kau mak aih cantik gila gila dia punya boutiqu decoration. Ala-ala macam dalam TV cite omputih yang korang susah nak nampak kat Malaysia ni. Abg Rizalman je ada okey, Ko Hado? :P



Depan dia eh.


Eh Abg Rizalman sempat Posing kau. :D


Tempat Fitting Room.



Shoes Rack. Kau Hado kat rumah?


Tempat bakal husband, mak ayah lepak sementara tunggu pengantin cuba baju.



Mak aihhhhh! Glamer kau...


Kepada yang percaya, tahniah anda telah diperdaya! heheheh. Saya belum merancang nak berkahwin but hey!!! Berangan itu penting dan perlu okey? Jadi saya berangan mahu Rizalman Ibrahim menjadi Wedding Planner and Designer Engagement + wedding dress saya yang bakal diadakan di hotel 10 star (cukup ke?) dan secara besar2ran boleh?. Dato' Siti Nurhaliza (yang kini bakal student Diploma in Music UiTM) pun bakal diundang bersama... bhaahaha


Tidak lupa juga kepada David and Victoria Beckham yang sudah mendapat anak perempuan mereka hari ni dan diberi nama Harper Seven juga turut bersetuju untuk hadir bersama2 barisan anak2 mereka. HAHAHA. okay teruskan angan2 tak sudah itu Eyla. Aku sukaaa. Tahniah Dato' Siti dan David & Victoria Beckham. 


Tidak dilupakan saya turut mengudang rakan baik saya Prince William dan Kate sekali untuk turun padang menyaksikan perkahwinan saya. kalau mereka ada, maka automatiknya Sultan juga harus mencemar duli turut ke majlis perkahwinan ku. Bhahaha. Okay berangan lagi dan berangan. 



Gambar2 ini saya ambil dari blog peribadi Abg Rizalman Ibrahim di sini:




Maaf lah abg! hehehe. Zainatun Adilah nak berangan. Terima Kasih banyak2 sangat sebab bagi pinjam gambar2. STAY AWESOME abg! :) Keep up the awesome and extremely GREAT JOB! 


Love yahhhh! 



Teringat kata-kata Si Cendikiawan Datuk Albert Einstein


"IMAGINATION IS EVERYTHING. 
IT IS THE PREVIEW OF LIFE COMING ATTRACTION"


So jangan marah lah kalau saya kuat berangan pagi2 ni ye. Peace! Senyum skit. :)



P/S: Teruskan berdream korang! Siapa tahu satu hari nanti ianya bakal jadi kenyataan. 
CHASE YOUR DREAM PEOPLE COZ I'LL BE DOING THE SAME THING TOO!






8 Comments!:

mizzkechique said...

mmg cool!!!

Mz.PotaoePie said...

laaaa, ingatkan kak eyla btol2 nak kawen..
btw, saya pon suka berangan..
dream for ur dream! :))

zuwaidah said...

buat guest check list dulu jgn lupa masuk nama kak zu sekali hehehehehe

nairaariaa said...

superb nyerr

AesyaZealous said...

ala igt betul..huhuhu

♣dya aien♣ said...

eyla nihhhhh!!!!
mati mati dya ingt eyla btol2 da nk kawen siap hire abg rizalman lg..
hahahahahah..
oke lah..
dya pun nk pegi berangan jugak ah..

a'arul said...

pergghhhh tertipu jua
igtkan nak kawen betul2 tadi baru nak wish tahniah hahaha
camni nak berangan gak laa

shukhairi shuhaimi said...

btw. princess kate weding dres is not by vera wang instead its from sarah burton for McQueen...