Ads

Blogshoppe: Lilly Of The Valley, For People Who Love Vintage Look.


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera semua


Okay case Bersih 2.0 dah habis, jadi jom kita shopping pulak. Dah penat nak tgk kaler kunen jadi ayuh kita tengok baju baju VINTAGE. :)


Bagi peminat Vintage look, Lily of The Valley pastinya akan menjadi pilihan ramai kerana mereka ada AWESOME dress macam nih:




Munge Mungeee!



Santek oi oi!



Classicnya. Teringat dengan Dita Von Tesse yang muka extremely exotic and Vintage look...





Awesome seh dia ni. Lagi Lily of The Valley pon ada jual accessories seperti ini:





OUH BURUNG HANTU & Gajah yang femes. 


Sekarang ni tengah trending. GET ONE Now people here:






Happy Shopping People! :)





3 Comments!:

juliet. said...

Ohwowhh cantik gilaaaa..nak camni takut tak kena pulak..kang xpsl2 jd fashion disaster pulak..eyla try laa pki cmni..t leh share kt blog nih.. :)

IEQAH said...

Ohhh Gajah..MMG LIKE laa..
Baju vintage pn byk cntik..kna singgah ni

e F a said...

terima kasih eyla!!!! nnt efa bagi gift ye~ bagi alamat kat efa.. :))))