Ads

Photoshoot: Lost Venus Girls


Assalammualaikum


Assalammualaikum, harini rasa nak update 2 Entry makanya....

Yehuuuu! Kali ni nak update modeling entry. Read and watch picture by your own risk. Hahaha. I am not a Supermodel. Model pun bukan. I am just a camera lover. Semalam ada orang cakap:

"Kenapa tgk Eton dalam gambar nampak tua? Depan2 cantik je saya tengok?"

Then saya jawab,


"Eleh nak cakap saya cun tu cakap jelah, malu2 pulak" bhahaha.

Wahahaha. Maknanya dalam gambar cun, kat luar cantik ea? hahaha. 
(Sumpah perasan)


Hahaha, oleh itu haritu ada shoot bersama Malaysian Famous Photographer yang bakal menjadi photographer bid day Norman Hakim & Memey Suhaiza, ANNAS EASKEY.


Ni lah antara gambar apa yang terjadi di hadapan, belakang tabir:


Ni sebelum sponsor baju datang dan sebelum final touch makeup. :)



KAK AYUN! >.<'


Me, Kak Ara & Kak Ayun.


Pic By: Ina and Ida Mansor :)




Then ni gambar masa make-up session:



Make-up by: Kak JJ's MakeOver and Lipstick by Ian Sham.



Kak Ayun sedang gayakan turban for me! XD




Then photoshoot session begin:




Dengan Kakak Nona Julia. She's Pretyyy yah! XD



My Hall of Fame. :p




With Supermodelssss! :D





Both is my favourite!! Macam iklan Dolce & Gabbana kan? 




Dengan Adriani Adnan.





Kami memakai lipstick sama warna!




Had a super great time with Supermodels-supermodels ni! :))




Tengok Sis Maria Elena. Hahaha, ade2 je.






Maka inilah hasilnya dari pihak Annas Easkey.....






Last word, TQVM to:



Thanks for the sponsorship...


thanks to The Magical Touch of Ian Sham and superb MUA team
thanks to The Scope studio
thanks to Qoma Boutique
thanks to Afiq Mohamed
Thanks to Rizman Ruzaini
Thanks to Mahdiar, Tuti and Nada
thanks to Pastelina
Thanks to Old Blossom Box by Jazmine Blossom
Thanks to Pearl by Eisya Syakira
Thanks to RnR Maxi skirt and dress




Thanks korang! :D




Tahniah kepada yang terpilih! Do your best okay lovely people! 




P/S: Juga thanks to Annas Easkey for this Golden Opportunity, you the best.



7 Comments!:

cik tikah said...

woooow! memang supermodel. hehehe...

NURUL AINI NORAZMAN said...

sumpah make up tu scary gileeerrr,, buat muka nampak buruk, but unik la.. beza lain dari yg lain,.

RARA aihara said...

gojes !

Zharif Azis said...

maria ada rupe nye . ngat an dia dh g over the sea masa nie .

eh cik epal mne satu erk ?

sume sangat gojes <3

Faiz Syazwan said...

lipstick hijau/biru tu yg buat eyla nmpk mcm pucat..if kaler merah or yg terang mcm model2 lain tu,ok dah rsnya..

Maya Lisa said...

maria elena paling gojes. natural yo !

nn said...

avant garde sangat! ;D