Ads

Photoshoot Promo 3 in 1: Afra MakeUp, Awesome LastBloodline Clothing and Wonderful MizzDalila. :)


Assalammualaikum! :)


Salam Ramadhan semua. Pening2 pun still wajib update belog! Okay sebelum ramadhan saya sempat menuntut ilmu di dinding Graffiti Jalan Jelatek untuk sesi photoshoot bersama Afra MakeUp and Team dan juga photographer2 hebat Malaya. Super awesomely and well done event starts at 10 and ends at 2. Nak tengok hasilnya? Lihat gambar-gambar di bawah....












Hah! Yang mana satu cantik? Hahaha. XD This photoshoot was sponsored by all this awesome people:


MUA - Afra Make Up Team. (Kak Yan Khalil)


Siapa tak kenal sis Afra? She's an amazing and adorable Make Up artist sister yang telah banyak membantu saya di dunia modeling. Dia adalah MUA pertama yang saya temui di photoshoot pertama saya, Chinese New Year Mini Outing. She's great, a wonderful and extremely kind sista. I thanked her for everything. Here's some of her massive artwork:



Cool kan kan?


Want to see more?



My outfit pulak T-shirt disponsor oleh LastBloodline Clothing! They're great and supportive towards indie band especially when they're willing to sponsor classmates T-Shirt for their shows and gigs. They are originally from Sabah and sponsor mereka2 ini:


Bands/individual featured :
-Giuseppe Saiu (Belgium)
-DJ Tranq @ glen (U.S.A)
-Handle With Care (Malaysia)
-Chamomile (Malaysia)
-Classmates (Malaysia)


So mereka juga turut menyenponsor saya selaku PR Manager Classmates sehelai T-shirt yeah yeah! Jangan jeles. Ni antara design2 mereka:



Topek Classmates


Mereka juga sedang hangat membuat contest serta memberikan hadiah kepada penggemar setia mereka. Untuk info lebih lanjut hah boleh jenguk mereka di sini:





Jadi tunggu ape lagi! Go hit the button LIKE nowwwwww!!!


Last but not least is my purple jacket was sponsored by:





Yeah MizzDalila yang super awesome ini telah bermurah hati menyenponsor jacket ku. Sumpah awesome. Baju2 yang ada semua lawa2, go hit her page guys! She's nice, sweet and trendy. Adore you gurl! Keep it up, always gonna support you! :)))



Ini cantik cantik!! Cepat pilih2 baju raya! :D



Woah entry promote sampai 3 in 1! Thank you so much guys for willing to sponsor me! Hanya Allah sahajalah yang mampu membalas segala kebaikkan korang. Di bulan ramadhan ni ku panjatkan kesyukuran dan ku doakan kalian sentiasa murah rezeki amin AMIN!!! :)



Salam sayang semua!! Keep up the good work tau! :)



P/S: Thanks 1888 followers. Siapa2 nak dengan EP Classmates? I dengar Ramli MS pun puji lagu mereka?




 





4 Comments!:

laskar pelangi said...

dear! cantikkk~

YY said...

Oh dear.... smart... :)

RARA aihara said...

wah...nampak lasak...

Botak said...

pic no 1 tu cantik..