Ads

I'm Back! MASiF 2011 outdated recap. Jumpa ramai retis backstage. TERUJA!


Assalammualaikum...

I'm back sorry sangat sangat dah lama tak update blog. Yeah I know its almost been like 2 months? OMG Kill and spank me. (lempang laju2) minta maaf sy busy "keeping up with the k-D" wah sumpah glemer! Well takyah nak sarcastic sgt lah kan meh proceed dgn tajuk utama kita harini....


MASiF 2011.
Well I have to give my big hands, (oh jangan ambil terus, sila pulangkan semual T____T) kepada crew2 MASiF 2011 for their outstanding events and awesome crew yang banyak tolong2 sesama kita. Well dari sini I personally belajar ye cara berkomunikasi, how to handle big events kat KLCC nyah letih pulak kan, dan how to act when you meet artist/celebrity backstage. Kau kelazzz, kau hado? hehehe

Antara artis yang dah ku jumpa backstage ialah Aizat (Awan nano, nano tu bukan gula2 nano ye adik2 T___T) juga stacy yang jahat (weh tajuk lagu je gitu stacy tak jahat uolls) Kak Diba, Misha Omar, Rnady (Randy la!) Pangalila (Ala pelakon CInta Melody tu) Well enough said dan banyak lagi indie bands pun ada uolls. 


I was appointed to be an outdoor emcee lah kan, well terkejut tapi rezeki ALLAH beri kita ambil jelah dgn hati terbuka ye dak? Hehehe. Yang penting Bahasa English kau belit2 lidah kau nyah padan muka. Ni gambar sekitar Majlis...


 Indoor Stage

 Outdoor Stage

 Outdoor emcee (ekhem!)



With my sayang Efa! :D



 Classmates
Band jagaan saya.


Day 2:



Day 3:




 Bajet Y___

Yeay abg Randy sayang!!! <3

Lan lan lan!

*Gambar Ihsan MASiF Facebook*


Ceh tetiba. :p Yang kelakar jumpalah atilia, stacy, Misha Omar, Aizat kau tak tangkap gambar dgn dorang yeh Eyla? TERUK! (okay sebenarnya sibuk sgt2 tak sempat nak bergambar di blakang tabir T___T Sumpah sedih nyah!) Aku terkejar ke sana sini ke sana sini tau letih faham?


Tapi best! Berbaloi2, such a wonderful experience!! Hehehe. Tapi memang tak lari lah ada ditanyakan org script ini:

"Muka akak ni macam Y*** lah"

Artis2 pun berkata:

Ingat Y*** tadi, terkejut aku kalau dia ada!"


Ah sudah!! MALAS NAK LAYAN! -____-'


Menangis berepisode...


Sejak tu aku jumpa lebih ramai artis... Nak tahu siapa?


Miahahahahaha, NANTIKAN, Zassssssss!


P/S: 2 Jobs for tomorrow and Sunday 
(Tomorrow ada job emcee Fatin Suhana Fashion Show!) 
Jemput lah datang beramai2 ye kalau nak jumpa si cantik manis tu LIVE!



Eh dah 2009 Followers? Alhamdulillah!! :)

6 Comments!:

Nisa Kay said...

wuarghhhhh jumpa randy pangalila???!!! sangat jelesss!!!!!

coklatberapi said...

wuuuuu untungla~~;p

Haziq Zainal said...

Kak eton! Camne banyak sangat dapat job ni? Nak jugak! ;)

Btw awan nano lagu hafiz bukan aizat ye. ;p

nadiaazira said...

harap2 jumpa u jugak esok dekat fashion show tu... =)

nuRuL aZieRa said...

sorry yunk... kedit habis la nk reply msg hari tu, btw, awat bz benau u skrg ni? =P

Nizam Ijam said...

ramainya artis..hehe