Ads

Vlog: Yuna dan Eyla. Kena bash serupa Fasha Sandha suda....


Assalammualaikum, Salam Sejahtera, Salam Perpaduan, Salam 1 Malaysia.


Okay yeah yeah I know I dah lama x update blog. Blame me for that. I was busy for everything. Ok lied, i pemalas nak update. Harap je ada smartphone, ada laptop tapi pemalas nokharommmmmm...


Maafkan saya ye teman2. Oleh itu saya sajikan anda dengan vlog buatan saya kerana saya begitu pemalas nak menaip. Saya menaip ini pon kerana terpaksa. Maafkan saya sekali lagi. Kalau nak tahu story morry ape kisah saya dan Yuna (yang tak habis2 tu) hah bolehlah kiranya saudari membuka vlog di bawah ini:





(maaf quality kurang baik. Record pakai mekbuk je)


Saya kalau boleh nak elakkan kontrolbesi dalam kehidupan saya. Saya tak pernah minta doa hari2 "Ya Allah kasilah muka aku sama macam Yuna" tapi tu lah nak buat mcm mana kan? 
(tangan didada mata keatas)


Saya harap lepas ni saya lebih dikenali dengan nama Eyla. Kalau boleh bila nampak Yuna tu hang pi lah sapa dia cakap "HEY MUKA YOU MACAM EYLA LA! Ala retis yang tak glemer tu" hah baru swagg an? Kalau nak tahu saya kena bash macam mana bolehlah tgk kat twitter saya. 
(dengan harapan followers bakal bertambah lepas ni Amin~)


P/S: See huduh sungguh tanpa make-up. Mencikkk!




Love You All,

Peace No War:

Eyla~


6 Comments!:

epi said...

Eyla? dulu Eton... hihih

epi said...

bukan Eton ke... huhu

Hidayah Rusli said...

eh yela mmg cam yuna hehe :) cantik lah :)

diarihatidian said...

sabar taw,dorang yg x reti beza itu zainatun adilah or yuna..

Sue-Rya Qistina said...

adik, akak pun nak pakai turban camtu..pakaikan utk akak bole?nmpk cantik plak awk pakai..hehehehe

NadyaBubble said...

Ngeh ngeh, kesian kak Eyla :D