Ads

Audition On Air


Assalammualaikum

Entry lapuk tapi nak cite gak. Aritu gi audition On Air. Hari sabtu dah pergi, gigih kan? Sampai pukul 9 pagi sbb pendaftaran dibuka pada jam 9. 



 *CEYCEY sempat tangkap gambar lagi*


*Datang ngan PA, heheh mummy*



You know what happened when i reached there? Tada!!


"Maaf dik BORANG HABIS! Kita photostat dalam 250 sahaja...."
LIKE WHATTHEHELL?



Hahahaha.... Tapi disebabkan xnak mengalah, kita tunggu juga sampai pukul 12. Last2 takde. Host dia datang pastu minta kami semua jerit, ON AIR konon2 dia nak record. Ktorg buat, lepas tu kakak tu datang semula and repeat benda yg sama....



"BORANG DAH HABIS DIK"


Okay lain kali jangan cakap "Datanglah beramai2 ye?" Cakap je kat banner "Terhad kepada 250 sahaja" GET IT?


*Muka kecewa kena gelak sama Nur Hazwani*


Last2 bosan kami balik, sempat melencong ke Mines Wonderland. Aiceh first time naik ferri, eh salah bot utk masuk ke mall tu... hehehe


*Gi the mines dgn mummy and gegurl nih*




*Sempat photoshoot lagi....*


Lepas tu biasalah perempuan bila dah keluar beramai2, gossip dan shopping lah cite dia kan? Hehehe...


*sempat makan ni, perghh terbaik!*


Lepas tu, balik lah rumah menanti utk hari esok.....


Hari berikutnya dimulai dengan bangun seawal jam 5.30 pagi! Gigih tak gigih kan? Lepas tu gigih drive babymon ke Astro... hehehe sebaik x sesat jalan!


Sampai2 kami diberi nombor. Agak pelik jgk lah.... i dapat no 59. So mcm dah lega, phewww sebaik dah dpt nombor. So xyah risau lah...


Last2 tahu tak ape yg berlaku? Sesuatu yg tak diingini berlaku. Rupanya mamat yg dok bg2 nombor tu bkn pekerja ASTRO! T___T Kesian dia, last2 semua kerja dia sia2 dan dia dihalau tak boleh pergi audition. Kesian dorg kan?


*Ni lah org2 yg dah datang seawal 6 pagi. T__T*



Tapi mmg tak patot lah kan dia halau? Sebenarnya malas tau nak buat entry On Air ni sbb ada kisah di sebalik semua ni.... Drama je semua tu, kalau korang percaya korang mmg AWESOME! Tapi just nak share kat korang so...



*Ya inilah saya. Nomel kan kan?*


Tunggu punya tunggu, dapat nombor beratur semua around 11 baru dapat 1784 ni... hehehe. Ceh lega ahhh, ingat dapat balik awal la around 5 kan... Sekali jeng2...



AKU KEJI MENGEJI DGN SORG MAMAT NI. SUMPAH BEST! hahaha XD


ktorg buat show sendiri nama dia, Keji 2.0


"Team Keji diwakili 3 divarse dgn single bertajuk Beribu Kejian"



Aku melayan je si mamat ni.... hahaha


*Geng2 masscomm yang gi audition aritu. Dorg Juniorku...*


TAHU TAK PUKUL BAPE AKU BARU MASUK BILIK AUDITION?


11PM... YES 11PM!!!


Yeah! I'm happy! hahahaha


Malas nak cite ape dia yg berlaku masa masuk tu.... Jeng jeng biarlah rahsia.


Nak tahu kisah knp aku cakap ni semua drama? Tak nak cerita kat sini, taknak aibkan siapa2... Biarlah rahsia... Nak tahu jugak jumpa aku facetoface.


Yang penting lepas habis audition pukul 12am kena halau dgn pekerja astro suruh kosongkan ruangan menunggu dan diminta tunggu di luar pagar.... Sabar jelah haiiii! Kejam kan? Tu je nak cite!


Pada judges tu, komen jangan nak palat sangat. Jaga sensitiviti sikit boleh? Kbai!



Nak dgr lagu best tak? Click sini:


Sumpah nangis! T___T



PSSST: FOLLOW ITEW KAT TWITTER ITEW:


TheAwesomeEyla


8 Comments!:

Schubert Serenade said...

num 1791 tu one of my friends..masscommers shah alam ni..hehe..:p

cik maisharah said...

wah.........teringin nak pergi huhu

saharinasaharudin said...

u looks alike yuna.comels! :)

Kartika khalit said...

lagu ? apa yang sedih ?

Zarifah Sahari said...

Nnt jumpa kite gossip girl key laling.. [;)]

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

lovefashion said...

Lovely! You look really nice!

xx lovefashon - clozette.com

NunAlifNunAlif said...

Saborjelah! Kak eyla lg comel sket kot :P