Ads

Salam Ramadhan.



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera!


A lot happen recently. Kadang kala manis, kadang kala duka, tetibe ketawa, tetibe menangis, tetibe gelak sakan pula... Hehehe. Tapi tu pahit manis yg terpaksa ku tempuh. Jadi layankan aje...


Ya mmg sy dah lama x blogging, alasan paling mudah: Sibuk. Huhuhu


Tapi pasni janji taknak sibuk2 sampai xde masa nak blogging. Ada banyak benda nak share ni. Antaranya ialah my instagram.


My official Instagram is:


Dekat sini I share like everything. My picture, my thoughts, my feelings, my current mood and my activity. Tahniah to Instagram sbb dah ade instavideo. Dapatlah share sore + muka x sememeh kejap selama 15 saat. -__-

Pssttt: Follow la kalau sudi. Sy di sana like 24 jam? Hewhew


Anyway utk digelar hipster yg mengikuti arus kemodenan sy juga ada account keek (ala video pendek2 yg famouskan Mawar Rashid tu ahemmmm):





BUT....................

I always miss blogging :(


So sepanjang ramadhan I would love to share my thoughts, my daily routine by kembali berblog... To be honest I can share everything here compared to any other places. Mcm twitter dia jahat xleh tulis bebyk kena 140 Character (syg tak sesuai dgn i olls yg byk cakap ni), mcm instagram ade gambar je (kalau tulis caption bebyk org malas baca, yeah I know sbb i pon buat benda yg sama kiki), Keek pula boleh buat video 35 saat je (kejam sangat nak bebel panjang2 mcm mak2 dia x bg), mcm youtube pula malas nak edit video (letih i olls edit video). So option lain yg tinggal hanyalah blogging. :(


Anyway Salam Ramadhan pada semua. Rajin2 lah klik iklan yg ada kat atas, bawah, kanan, kiri mata u alls utk bg sy duit raya lebih sikit tahun ni. Okies? Deal!

Nah baca doa ramadan sebelum tidur:



Baca sebulan punya terus. Settle! K lah BYE!


Kak Ton Comel!





1 Comments!:

adatopik said...

Marhaban ya Ramadhan, Semoga semua tindakan dan gerak nafas kita terhitung ibadah oleh Allah SWT.