Ads

Entry Bajet Hot: Panas dan Terhangat di Pasaran.

.Salam.

Hihik. Seronok beronok-ronok dapat update belog walaupun masih dalam training. XD


Arini nak cerita tentang comment2 blogger2 kesayangan semua yang telah sudi singgah dan meninggalkan comment untuk saya. Terima kasih diucapkan. I love you this much (Sambil senyum lebar tak hingat) hahaha.

Followers makin bertambah maka entry pun kena makin bertambah by the end of this year lah kan? hahaha. Pemalas nak update jadi cenggini lah. Kalau semangat berkobar2 memang panjang berjela entry ku mampu lakukan. Bila tade masa hah siap lah, 2 bulan ta update. :p

Tambah lagi followers baru berkobar2 nak buat entry baru setiap jam. (Hahaha, gigih!) Baru notice kat stats entry paling hawt is an entry which in English. Okay baru nampak market international level sikit kan kalau skipping in English. XD

Ohhh yeah, arini ari terakhir anda submit penyertaan contest anda tahu. 21.12.2010 (Cheh lawa nombor!) Jadi tepat pukul 12 malam apa2 penyertaan saya akan layan tapi takkan di'evaluate' untuk dapatkan hadiah contest saya tahu. Maaf teman2. saya tahu anda semua mempuanyai gigi & bibir yang mungil untuk dikongsi bersama kan? Tapi tape! Saya akan buat contest lain plak, jangan lupa join tahu? :)


Latest entry tiba2 ada seorang kakak cantik manis jelita komen. Awww, terkejut I bila dia komen macam ni:


Hahaha, Sangat Pandai? =.='


Sumpah terkejut lepas baca komen ni. hahaha, malu pun ade. Oh tiba2 rasa dah macam artis pulak kan? Ice skating is my passion. I wanted to learn it badly. hahaha. Tapi tak sampai tahap hebat lagi kot. Baru pandai backward crossover tapi tak pandai pusing2 macam penari ballet lagi. (Hope so someday) hahaha. Blaja backward crossover pun took me quite a long time sebab bukan senang nak balance badan u bila nak pusing tu. Kita dewasa ni takot jatuh, tengok budak kecik main ice skating kita plak takot terlanggar dia. Depa main suka suki je sebab they are having fun, dorang jatuh, bangun pastu jatuh lagi gelak bangun. Memang salute sikit budak2 kecik, mereka berani oi! :D

Lepas tu buat kunjungan balas tgk akak tu reply comment yang I hantar kat dia:

Vogue? Hihik. Terima Kasih akak. :p


Hihihi anyway Thanks akak sayang. U made up my day. Lain kali akak jumpa or ternampak akak tegur tahu. Saya yang muka ala-ala mcm Yuna tu, main ice skating kalau nampak itulah saya. Hahaha. Eh ada bukti tahu orang kata muka saya iras2 Yuna. (Ni bukan statement nak femeskan diri sendiri okay):







Hahaha, see? Bukan suka2 hati je nak kata diri macam Yuna. Tapi Yuna kan anak tunggal, xkan lah saya ni kembar dia kan? :p

Lalu adalah komen2 comel daripada orang yang memang extra-ordinary comel dan femes macam ni:



Gadis ni comel! Dia sangat cute. XD hahaha. Pretty weh, g lah tgk blog dia. Slalu wall post dengan dia. Thanks to Mr Fakhrul Amin kami dapat berkenalan di FB dan dia sangat peramah. Rajin & pandai pulak tu! 
P/S: Baby you lawa jugak lahhhh! Ta payah jeles2. :)

Seterusnya insan bertuah:



This super gojes girl sangat comel juga. OH admire mereka yang ada plump pipi (macam diri sendiri ehem2) hahaha. XD 
U cooooomel lah babe! :)

Wah dah macam buat review blog plak I ni. Tak tak bukan eh! :D
Saje je gedik2 nak show off. :p


Jadi kesimpulannya kalau nampak orang muka macam yuna main ice skating, tu bukan yuna tahu. Tu EYLA. Yuna nak ke main ice skating? :p


Gambar Sendiri Di Setiap Entry. WTF?

Hahahak. :p 



Hihihi. Tajuk entry bajet hot tu untuk saya tahu. Bukan pada Rizha & Cik Epal manis tu. :) Anda tak bajet hot, ANDA MEMANG HOT!



Jom Hot Sama-Sama,





17 Comments!:

farah farhana said...

u mmg cantek dear! ;)

ibuayahdamia said...

awak memang hot!!!..hehe

molmolla said...

terbaiklah eyla! tak lama lagi, memang followers mengatasi i.. hihi :D go eyla go! ;D

Zainatun Adilah said...

Thanks sayangg! :)

syufaa said...

ouhh..a'ah..ade cikit mcm yuna! hihihi..cunsssss!! ^_^

farhah adeli said...

jelez nye u hebat ice-skating. dulu i main jugak. bile dah rasa hebat sikit pastu dah berani main laju2. gedebuk2 jatuh banyak kali sampai kena terhantuk kepala terus fobia. sampai sekarang dah tak pandang ice rink da. =(
tak tau camne nak beranikan diri balik. =(

~sakina~ said...

tapi betul lah
muke u macam yuna :p

Rizha. said...

wowwww ! hahahaa
satu penghormatan di situ !
eh you memang hot okay !
betol tak tipu.
you banyak kelebihan yes I admit.
you jugak super duper adorable !
:D

zarifahmr said...

orang yang hot cantek anggun plus friendly and nice sangat mudah untuk didekati. saya juga selesa dengan individu2 ini :)


anda memang cantek. zarifahmr tak tipu. hihi

Zainatun Adilah said...

awww, terima kasih korang semua. saya akan buat kunjungan balas nanti! stay in touch!

zulhilmidin said...

kembar yuna yg kacak dan meletop!!!
*yg ni print screen x??? (-_-")

kema said...

msti kalo jln2 org akan ingt u neh yuna kan... mintak sign ke..hihi~

My Life My World said...

Salam Dik ... entry akak pun termasuk dalam post kali ni ker ... Thanks ..,hehehe. Tapi Adik memang hebat ber'ice-skating'. Mata akak masa tu (adalah dekat 20 minit perhati) asyik kat adik jer. Sebab orang lain kat dalam gelanggang ice tu semua tak berapa reti nak main. Ada sorang lagi lelaki melayu kacak yang tegap dan gagah gitu. Dia pun terer main gak :). Nanti kalau akak nampak adik, akak tegur yer ;D

poppy dy said...

Love yr default :D View mineee also.

Atilia said...

eleh eleh elehhh malu dia. hahaa
u bole camouflage yuna lah ila. berdiri sebelah confirm org kate adek bradek

Myra Arshad (: said...

woww. i like ! adore <3

juliet. said...

ade iras2 cm yuna..eh..tgu laa start kuliah..sure dpt pg main skating..rindu wooh..mne tau, tserempak ke..hehee