Ads

Tahniah Anda SEMUA Memang Mempunyai "LOOKING GREAT SMILE!"

.SALAM!.

Yehooo, contest dah tamat semalam. Wow, penyertaan yang diterima sangat amat menggalakkan tahu tak. Rasa nak peluk cium semua yang sudi masuk dan sokong contest Eyla ni. 

One Word: Terharu :')


Total Number of Contestant: 101 Beautiful People With Looking Great Smile!


May ALLAH Shower HIS love to ALL OF YOU! 
:D


Jadi ini lah muka2 mereka yang CANTIK, HOT, ADORABLE, FUNKY, GOJES, FANTASTIC! (Banyak makwe lah yang join contest saya ni)






Tengok-tengok? MANIS kan senyuman mereka? Oh ada lagi, JOM LAYAN! :)






Wahaha, manis manis manis!! Oh tidak, YA ALLAH berilah aku petunjuk agar aku bisa memilih pemenang kerana kini ku rasa mahu memberi mereka semua hadiah! OHHHHH, ENVY DENGAN GIGI KORANG!






Awww. :') Kenapa korang2 sangat2 amat2 gojes ni? I & Panel mesti pening nak choose pemenang. Kita buat cmni lah, semua pemenang, tiada pengalah nak? Hihihi. Taleh2, kena umumkan pemenang juga. :D





Hihihi. Macam2 gaya. Semua pun sangat admirable! :) Wahh, korang memang drop dead handsome tahu. :p





Seriously, cantik2 kan SMILE mereka? Lawa kot awek2, kakak2 punya senyuman. Sangat menawan. Terima Kasih semua. :)

Juga tidak ketinggalan, ada juga yang menghantar gambar perkahwinan mereka. Hari bahagia anda mesti senyum sebanyak yang mungkin kan kan? Oleh itu, saya isytiharkan saya jeles dengan gambar kahwen anda! =.='
Saya ta sabar na kawen juga!




OH NOOOOOO!! Cantik semua cantik. Positive Vibe di mana2. Senyuman anda membuatkan saya juga turut tersenyum gembira. Wowww! :)
Suka tengok gambar orang kahwin!

Juga ada juga yang submit gambar grouping yang absolutely pretty!




WOW, romantik, anggun! Jeles. :)

In a good way okay kejelesan i. Sebab mereka memang deserve pujian ini!

Juga tidak ketinggalan, mereka submit foto anak2 mereka juga. Oh tidak, nak kahwen cepat, nak anak cepat. Woooopssss, statement tak hingat! :p





Ehhhh. (Tak tahu dah nak buat expression ape lagi?) hahaha. SEMUA cantik2 belaka! I like. I need my judges to help me! I can't be bias. Help dear help dear! hahaha. XD

Opssss LUPA LAH! Kita ada juga pakwe yang join contest ni. LADIES, jom cuci mata!


Wow, pe lagi mereka ni boleh dijadikan jodoh! :p

Tapi saya bukan Agency Cari Jodoh Tahu =.='


Anyway, saya akan umumkan pemenang Insya-ALLAH selepas 25.12.2010 ni, setelah kursus saya tamat okay?

Oleh itu mereka yang join contest saya, rajin2 lah lihat entry update saya okeng? Nanti mana tahu korang menang tapi tak tahu, hah cmne?

Lagi satu, contestant yang masuk boleh tak e-mail saya:

1) Nama Penuh anda
2) Contact Number
3) Address
4) Blog URL anda

ke

agashi.eila@gmail.com

atau hantar je ke FACEBOOK saya, Search nama ni:



Saya memerlukan ke semua details anda untuk future references. Mana tahu kan anda bertuah untuk hadiah misteri dari SuriAyla Collections kan selepas ni?

Hihihihi. Tiba2 cam excited nak jumpa judges & perah otak untuk cari pemenang yang terbaik antara yang terbaik!

Hadiah akan diberitahu setelah keputusan pemenang diumumkan okeng!


P/S: Join next contest nanti boleh? :)


AWESOME!



LOVE YOU BEAUTIFUL PEEPS,



14 Comments!:

tomatokering :) said...

ceq suka kontes ! ramai nye senyum cantek kacak . camna nak menang nih . huhuh

Nadiah Sidek said...

hee..memang pening nak pilih pemenang mcm tu. tapi betul la..tgk gmbr2 tu semua buat kita tersenyum sama ^_^

Mama Zharfan said...

semua pun gojess...saper yg menang kira rezeki lah ;)

Lelord said...

wahh ramainya...

LittLeMyRsHMaLLoW said...

sangat LooKing gOOd Lah !
sapekah yang bertuah itu kan.....
=)

eT said...

meriahnyer...hepi jek sume..ngeee

ibuayahdamia said...

saingan memang sangat sengit...

Siti Noraisyah said...

wahhh... senyuman semua cantik2... mesti pening nak pilih pemenang ni.. heheee....

radin fadli said...

peluk cium tu hadiah dia ker?=p
wah ramainya masuk..tapi banyak cewek-cewek aje...sorry , i terlepas aduyai

elleyayah . said...

wah.ramainye .hope sy bertuah.amin

jape pemenang bpe org?

εїз Cik Fasya εїз said...

tq.fasya dah email da...;)

:: maziNy raffilah :: said...

tens kak eyla.. ziny da emel da :)

Amoi MiyaSya said...

warghh ! sedihnyer tak dapat join contest kak eton :(

farah farhana said...

syg..i baru terbaca entry ni.. hehe sori lambat kasi data kat gmail u hehe