Ads

Ingin Melihat Suami atau BF anda Kelihatan Segak Bergaya? Ataupun Anda Sendiri Mahu Kelihatan Macho?

.Salam.


Wah wah entry kali ini tentang lelaki ye teman2. Bukan mudah nak lihat lelaki kelihatan kemas dan bergaya betul? Dengan hanya mengubah outfit yang dipakai mereka, anda mampu melihat BF atau suami anda dipandang gadis lain tetapi dengan wajah yang penuh kejelesan memandang anda. Wah ayat meletopsss You ALL! :D


Nak tahu caranya? 

Sesuai untuk dipakai ke mana2, samada santai, mahupun officewear,

MARILAH RAMAI2 Melawat ke Butik Lelaki:





Oh design yang terbaik dari ladang. Sumpah tak tipu. Design dia memang suitable untuk lelaki Asia yang comel2 belaka kan (yelah compared tu lelaki mat salleh yang badan besar2 alam tu) 

Tak caya ayuh kita terjah collections mereka:

Adam
RM49.90
Cotton, blue gigham shirt with white placket and slim button down collar. Machine washable.


 Chris
RM49.90
Cotton striped shirt. Machine washable.


 Neil
RM69.90
Cotton patterned dress shirt. Machine washable.

 Greg
RM49.90
White-on-black polka dot print dress shirt. Machine washable. 

 Calvin
RM49.90
Cotton, striped dress shirt. Machine washable.  


OH MY OH MY!! Dah lah koleksi kau terbaik, lepas tu model plak.... Alahai, droolinggggg. :p hahahaha. ok ok, pedulikan model kita tengah bercerita tentang baju ye teman2. :D


Affordable kan harga2 dia? Dah lah cantik. Ok dia ada pelbagai saiz seperti:

See how cool is that? :D



Ouh How To buy?

 

Drop by dekat dia punya kedai di:

Sam & Monkey corner, Le Tresor Galleria
First floor, the Curve
No 6, Jalan PJU 7/3. Mutiara Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor
ataupun sekarang dia ada di Street Market, The Curve.
Ceh kenapa saya recommend kedai ini? Sebab owner2 dia sporting dan cool gila!!! Haritu drop by and sempatlah berkenalan dengan owner2 mereka yang macho & bergaya:


They Thought I'm Y***. Hahaha. XD

They're Funny & Cool! :D

That's Reezal & Sam I guess. :))


Why WHY WAIT?

Pakcik, Makcik, Dato', Datin, Abang, Kakak, Adik semua lah ayuh terjah kedai mereka dan dapatkan koleksi kemeja anda sekarang!

Sebarang pertanyaan bolehlah email mereka di:


sales@samandmonkey.com


Mereka sangat helpful!


Ayuh Membeli Belah,


3 Comments!:

ekin mahmud said...

mmg pun ala2 mcm yuna lah..hehehe
saya suke tgk wak pkai slendang mcm tu
saya pun teringin nak pkai mcm tu.tp xpandai lor

saidatul noor farhana said...

hye2....
waaa....skrg ni susa nk cari kemeja for boy...tp da design cantek n affordable...
acctly i pernah c u skating at sunway...
jz once...but tbe2 t'bukak n jmpe ur blog...really like ur style...
:)

Nasuha Salleh said...

serius rase berminat!
kemeja nye..model nye..ehem..xleyh la kn..haha

bole beli utk ayah..
thanks infoo!! =D

Entry Baru : Untuk Bibir Tampak Merah Menawan