Ads

Dulu Yuna, sekarang Scha Al-Yahya pun jadi Mangsa?

.Assalammualaikum teman2. 


Arrr! Dah lama dah tak update, maaf lah semua, agak sibuk sedikit dengan cuti yang berbaki diluangkan bersama family. Apa khabar korang semua?
Okay2 I ada hutang you ollssss semua 2 entry kan? Okay kali ni nak bayar hutang entry yang lepas2 dah janji nak cerita kan? 


Pada 3/2/2010 bersamaan hari Khamis masa CNY satu mini outing Chinese New Year telah diadakan oleh Khairul Azkar and the geng di mana? Yah di Bukit Cherakah Shah Alam. Saja ja comment dia aritu, sat g dia ajak jadi talent! Arrr, apa lagi dengan serta merta daku setujuk! :P


Jadi apa kaitan dengan Yuna mahupun Scha Al-Yahya? Hahahhaa. Takde kaitan, saksikan lah hasil terhebat photographer2 terunggul di Malaysia ini (ceh ayat nak up je kan?) :p


Make up Artis ditaja dan orang yang bertanggungjawab meletak berlian di muka saya ialah Cik Mas. Akak sangat suka makeup akak! Grrrr!!! 


Seramai beramai-ramai photographer telah mengjoinkan diri mereka pada outing kali ini. Grrrr, hebak2 masing2!


Credit to: Abg MNJ


Credit to: Che Am Lensa
Credit to: Slow Loris

Credit to: Abg MFB

Credit to: Abg Naz Tajudin

Credit to: Abg Zahid Zidane

 Credit to: Incik Baha

Credit to: Adeie Fauzallah

 Credit to: ShahRol

Credit to: Muhammad Ali

Credit to: Aqwa @ BeruangBest

Credit to: Haidit Senja

Credit to: Hafeez Hazmat

I LOVE THIS SO MUCH!!! XD
Credit to: Jim Diana F

Credit to: Husaini Halim

 Credit to: Wan Shooters
(Spelling wrong: Zainatun Adilah)


The Talent: Azza, Jannah, Me, Dya & Aen
Credit to: Moez D.Ghani


Hahaha, the day was SUPER BLAST! kena panjat sana sini, tonggeng sana sini, senyum x boleh nampak gigi! Arrr! Jadi inilah gmbar penuh committee yang terlibat pada hari tersebut. Mereka memang super duper awesome. Kena marah pun buat tak tau ja!


The Super Gojes Models.


Photographers with Models.

Hikhik, ramai kan? Such an experienced dapat jumpa beramai2 pastu kongsi ilmu tentang dunia photography. Lagi satu model terlupa nak highlight kat sini!:D


Meet DANBO! Meowww! :DDD

Oh dia terjatuh masa cuba panjat bahu saya. Aww, cute! Wanna own one please azkar! :DDD~

Jadi apa kaitan di antara Yuna & Scha Al-Yahya?? Renung2kanlah dan selamat beramal! (Padahal saja nak up traffic kan eyla kan?) :p
 
P/S: Saya letak gambar sebab nak bagi credit pada photographer eh, bukan nak menunjuk saja2 suka2. TQ! 

Next entry: Aku memang nak sound kau!




14 Comments!:

ziema said...

haha.. muka u mcm yuna!!
siyes ni :)

sgt cantik n gojes!!!

tomatokering :) said...

ala2 yuna skit .. :)

cantek ! :D

yg pkai ceongsam merah tu macam kazen ceq la..huu

cik kumbang said...

aah la...sekali pndang muka mmg mcm yuna...wow so gojes... ^_^
-cik kumbang-

intan izani said...

cntik!

AfiQ said...

uh!! cntik pic2 tu!!!! tp muke cam yuna ek? heehhe

zazaw said...

mcm yuna lah kak
cantik
:)

farah farhana said...

hye cntek;)

Kaspersky Seller said...

Salam eyla. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Ateyn Bella said...

mcm ayu raudhah :D

Mama Zharfan said...

lawa nya pics :)

nak tanya, hadiah utk pemenang ur contest, u dh pos ker?
thanks yer

juliet. said...

auwww..u look great eyla.. :)

Misz-sakura said...

mcm yuna la tgk skali huhu. .

ingatkan yuna dah tadi. Nice pics ! =]

ZahidZidane said...

thanks sebab letak gambar yang saya ambil di sini.. gambar2 lain ada di
http://www.facebook.com/ZahidZidanePhotography..

Dayanqphrofile said...

tang bibir tu yg sama ngn yuna..oh yeah...suka berphotoshoot