Ads

MUST WATCH VIDEO : Cute pulak kau ni!

.Assalammualaikum.


Lama tak update. Baru balik kursus Training of Trainer lah di Sepang baru2 ni. Alhamdulillah,secara rasminya saya adalah fasilitator UiTM 
(sila hubungi saya jika nak tempah saya di mana2 training anda yep!)  


Oh yeah, saya suka Public Service Announcement (PSA) sebab ia mampu membuatkan kita semua merasa terasa dan membetulkan keadaan contohnya seperti ini:



Oh man you rock! Kelakar gila kot. hahaha. (Dah ah cute!) 


Arrrr!


Okay will update more soon, saya kurang sihat. :(




3 Comments!:

Putri_Aizat said...

hehe...memang best video tu...sampah oh sampah...kan best klu iklan kat tv pasal jgn buang sampah wat camni...ni kat iklan bosan giler kot...emmm

Nabilah Hannah Rafiq said...

COOL GILA DIAA!
haha .
well yah, you are pretty as always :)

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek... mai la singgah dan follow blog saya yer.. ok thanks..