Ads

Photographer Part 1: Kenali orang yang membawa saya ke dunia modeling.


Assalammualaikum


Kita kembali ke segmen terbaru buatan Zainatun Adilah iaitu Photographer of the day! :D


Part 1 ini akan membawa anda mengenali salah seorang photographer handalan Malaysia yang telah menjemput saya memasuki bidang TALENT Malaysia iaitu Encik Khairul Azkar!

Masih ingatkah entry photoshoot ini?




Ini adalah photoshoot outing pertama saya yang dijemput oleh En. Azkar ini suatu ketika dahulu. Tak lama sangat lah bulan 2 haritu! lol.

Pada asalnya gurau2 je pada dia nak ikut outing, kemudian dia bersetuju dan terus mengangkat saya menjadi Talent outing tersebut! LIKE WHATDEHEL serious ka? Lepas tu dia pun kata serius, siaap ada MUA lagi dan photographer yang berjumlah lebih 30 orang. 
(Jujur sebelum ni photoshoot private je tapi 30 photoG? R u kidding me?)


Bermulalah perjalanan saya selepas itu apabila ramai photoG mengajak outing untuk shoot bersama. Terima Kasih Azkar. Nak tahu siapa Azkar? 


Jejaka ini.



He is indeed a great photographer yang pernah shoot mereka ini:


Najwa Latif: The Youtube Girl!


Cik Epal: The Blogger Girl!


Fatin Liyana : The IT Girl!

Hahaha. Yang menariknya, beliau tak pernah shoot saya lagi! lol. This is some of his artwork:






Want to see more? Visit His Blog!


 Dia adalah orang yang rajin recruit new talent untuk outing bersama photographer2 Malaysia. So kepada gadis2 yang berangan nak terjun ke dunia modeling, rajin2 lah jenguk blog dia or follow twitter dia:


P/S: Mana tahu rezeki korang ada kan, boleh jadi model, #retis letup3! :D


To Azkar: Thanks for everything & GOOD LUCK for your future! :)



7 Comments!:

Khairul Azkar said...

kena tambah seorang lagi,fatin liyana!thanks a lot.looking foward to have a photoshoot session with you.

♣dya aien♣ said...

dya teringin jugak tak apakan daya tinggi tak cukup muka tak cantek..
hahahahaha.. ;p

Admiral Hafiz said...

wahhhh
seronoknya...

model laki diorg xnk pakai?
hehe


Entry Terkini: 5 Tips Supaya Cepat Dipinang Orang - Khas Kepada Gadis-Gadis Zaman Sekarang

cik EPAL said...

woo semoga menjadi artis dan model satu hari nanti hehe

ayie said...

waa ucapkan selamat menjadi model blogger..hehe

m e l l o w said...

saya xm0 menjad model ..
saya teringin w0rk as photographer sjew..

bly ka ? hehe

Cik Miera said...

waahhh teringin..nk jugak...huhu.tp xde rupa la..haish