Ads

Family Ice For Life Gathering. :')


Assalammualaikum dan hello semua!!


Okay semalam adalah hari yang paling bahagia buat saya. No no no bukan saya kahwin tetapi hari yang bahagia kerana ada gathering besar-besaran di Ice Rink Sunway Pyramid. Tetapi hari yang menyedihkan juga kerana semalam, Abraham Gasre (Founder of Ice For Life) telah bersara dari dunia Ice Skating Malaysia dan akan berangkat ke UK. Okay sedih! 



There he go! (Abraham Gasre) He's a coach too at Sunway Pyramid Ice Skating. 
We gonna miss your speed Abby! :')



Chocolate banana cake for Ice For Life Family. (Ring, ring, ring, banana phone!)



Some of the Family! Yes, when we all gather in the ice rink, its like the world is rule by us! 



After they resurface the ice, we all the members of Ice For Life was giving an opportunity to celebrate in the middle of the ice rink!! YEHUUU!! First time rasa ice after resurface! XD Memang best gila!

Us with the cafe at the middle of Ice Rink! Thrilled!



ICE FOR LIFE BIG FAMILY. :')





Then Ice For Life Skating Together Moments! 
OMG (Gaya Nabil) They're ALL DAMN FAST! T___T



Lepas tu buat line panjang. Beratur macam budak2 sekolah. :')


Oh Sila LIHAT siapa di sebelah saya! Woot woot!!! XD


Setengah jam kami conquer Ice Rink, sumpah best woooo! :D Terasa macam ice rink itu kami yang punya! 


Lepas tu gather ramai2 untuk sesi lucky draw dan makan kek beramai2! :D



The person in charge of the blast event!



Lucky Draw session! Too bad, I'm not that Lucky! :'(


So here's the lucky faces:



Lucky lah korang! Bak sini hadiah2 tu! :D


Hey hey, orang kuat Ice For Life pun haruslah dapat hadiah dari Founder! :')



Event diakhiri dengan SNOW ATTACK!!! Haruslah kan, nama pun ICE FOR LIFE! :D



Then harus tangkap gambar dengan HOT GUY ON ICE! 



A Picture store million moments in a lifetime. :')


Oh yeah semalam pun my pet sis pun ada bersama. Thanks sebab teman sis semalam! LUV YAH & BE STRONG GIRL! :)



Of course lah muka macam hape je, al-maklumlah takkan lah on ice pun nak pakai heavy make-up kan?


Well here's a part of my AWESOME life beside Mass Communication, Modeling & a Fashion disaster. Proud to be one of ICE FOR LIFE FAMILY!


You guys are AWESOME! Keep in touch everyone. I love you guys. :')



Anyway to Abraham Gasre, I'm Glad to know u coach. Be safe, have fun in everywhere you go, please stay in touch and we'll see you again on ice!



ICE FOR LIFE!!!!


video

Oh here's a video Abby made for us. :)


Oh jangan lupa vote sini:

Salam semua minta tolong vote saya untuk 4th round Project x AnnasEaskey sini boleh? 

Dengan menekan butang "LIKE" di sini dahulu >> AnnasEaskey Photography

Selepas itu,

Tekan sini >> Zainatun Adilah



Sila undi saya juga ye kawan2? Sayang korang! Terima Kasih!!



P/S: I have been selected to be a volunteer model for hijab fashion photoshoot for Women of Malaysia! Wish Me Luck aite! :')






1 Comments!:

^ Uncle Syaf ^ said...

ahh tidak!!!!!!!!!!!!!!

gempak giler korang nye aktiviti...lepas satu, ade je bende nk buat, wow..bagus2, suke

















TIDAK!!!!!!!!!! kenape tak ajak uncle, rumah uncle dekat je ngan sunway...













tidak!!!!!!!!!!!!!! nk jerit lagi