Ads

Jubah oh Jubah! Cubaan Gaya.

.Salam.


Yeayyyhuuuu. Ramainya join contest! wah thanks korang! Appreciated. Keep on joining guys, compem tak rugi, hadiah gempak2 kot i bagi buat korang! NO WORRIES lah! XD


Nak join? Click sini SuriAyla Collection: Looking Great Smile 2010 Contest.



Hip hip harini nak cite pasal Jubah Konvokeyen UiTM Shah Alam. Dalam paper tulis pukul 2.30 baru leh pick up, tapi ghupenya member pagi2 lagi dah pegi. Adoi, nasib baik tadi masa pegi ta ramai. Syukurlah!


Malas nak pakai shawlly, nanti orang ingat saya si *tuuut* lagi. Oh dem, kecelaruan identiti den. Jadi saya pakai tudung gini je:


Sapa kata i macam si *tuut* tu jgk i cubit pipi!

Okay nampak garisan spek kat sebelah mata di hidung tu. Oh dem, macam mana nak hilangkan ni pon? adoii. 


Pastu sampai Shah Alam terus gi ambil efa kakak besar yang sangat dirindui di bus stop! aww, ramai awek2 pakai baju kurung, wah manis sungguh, nak pergi rehersal convo jugak ke yang? :D


Opsss, I ta pakai pun baju kurung, sapa na pegi rehersal? Dah lah nombor giliran sikit punya jauh, 896, gila lama! T__T  mummy lah bagi nama yang start hurup Z. Tapi tape, janji convo.


Datang lepas jumaat nasib baik tak ramai orang, jadi semua berjalan dengan lancar, hip hip hoorayyyy! :D Amik beg convo, pastu g amik jubah dapat saiz L?
OMG, kenapa L? Am i that FAT??? Pastu kakak tu nak bagi sedap hati dia kata lah, "Eh taklah kita ikut ketinggian, awak tinggi jadi dapat saiz L lah". Ok fine, bukan sebab saiz badan kan kan kak? :P


Lalu kami berdua jenjalan lah di menara SAAS tu. Kena approach dengan sorang kakak ni promote kursus dia, tapi malas nak cite. :P And then, masuk kete ape lagi camwhore dengan beg dan topi convo lagi:


Okay I seriously need Braces! SPONSOR!


Dang, Gila kamera ngan topi Grad!


Teruskan perjalanan ke Plaza Alam Sentral sementara tunggu Ridzuan Affendy and the geng datang. (Rupanya mereka ta jadi datang!) So ape lagi, jalan2 je cari kasut Efa and tingkap membeli-belah. :p


Meet my Other Half + Awesome Roomate = Zarifah Sahari



 Efa mahu cari kasut jadi kami drop by to VINCCI. :) Wah sekarang year end sale bagai nak gilaaaaa! Duit di manakah kau duit? :D


Longgokan kasut di Vincci. Awwuuuu~




Bergambar di cermin itu perlu okenggg! XD


Dah Efa beli itu kasut! Yeah VINCCI makin kaya. :D I? Tak beli lah, banyak sangat kasut mummy bising oi. :( Tapi sumpah tergoda. Dem dem!


Lalu sementara tunggu driver hansem datang fetch untuk ke Tasik Shah Alam untuk photoshoot kami bergambar lagi! Okey okey, nak tunjuk jugak! :P

Okay Gedik, dah diam Eyla!

Then then kami terus shoot ke Taman Tasik Shah Alam untuk photoshoot! Yehuuu, tayah tanya untuk ape, sibuk jep. hahaaha. :D


Ni teaser je, malas nak upload banyak2, nanti korang muntah. Tapi jujur jadi photographer lagi besh. =.='



Purple Inner,
Black Long Skirt,
Clincher,
 Shawlly,
Cotton-On Cardi. :)


Pak Usu Suh pelbagaikan ekspresi muka,
nah amik! :p


Dengan PA, harusss! :D


Efa chunmel, sangat photogenik. Dah dah cukup untuk arini. Eh jap ada gambar lagi nak tunjuk:


Pssst, doakan mereka cepat kahwin okay!
AMINNNN! :D



 
Hahha, they day went blast. Alhamdulillah semua baik2 sahaja. Oh jangan lupa join contest tahu? Sayang semua, nanti update lagi!!


Support saya ok nenongggg chantek sume,



20 Comments!:

Fello Ariza said...

hepi berconvo..

hihi..

fell da lepas da convo..

miggu lepas..

:P

Shaofie said...

hehe. sweet!

jom join contest dekat bloggg...

Anonymous said...

sakan bershopping..congratulation

radin fadli said...

sakan bershopping...tahniah!!!

Zainatun Adilah said...

fello: hihihi, thanksss! :)

Zainatun Adilah said...

shaofie: wah contest apekah?

Zainatun Adilah said...

radin: hahaha, manede shopping!

Rizha. said...

woahhhh ! model model !
cantik lahhhh, update more pictures plssss ! :D

Zainatun Adilah said...

rizha: hahaha. namo lah! Malu ohhh! :p

twinkle twinkle said...

slmt berconvo akk :D

zarifahmr said...

eh eh macam **** lah hahahah
tak boleh cubitt.

oh nama kawan sama! ;)

Zainatun Adilah said...

twinkle: hahaha, thanks yang!:)

molmolla said...

ehhh! kamu konvo saing kite kee.. tapi kite dah konvo dah n kite dapat saiz XS. haaha! itu pun besar gila u.. habis lah u dapat saiz L, memang gedabak!

molmolla said...

ehhh! kamu konvo saing kite kee.. tapi kite dah konvo dah n kite dapat saiz XS. haaha! itu pun besar gila u.. habis lah u dapat saiz L, memang gedabak!

u... boleh disable kan word verification ni.. hihi :D

~sakina~ said...

nak cakap jugak, gamba u yg second last tu mcm yuna :p

Zainatun Adilah said...

zarifah: ahha, samalah! Chumel je! :)

shila shahila said...

si *tuut* tuu yuna ke? haha :)

Rizha. said...

upload lagiii ! a'ah gaya dh macam yuna dh tue ! :D

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan Rizha

AeMIZA said...

HI..i dah Join..TQ